MERK

Allnic Audio

Over Allnic Audio

Allnic Audio: buizenversterkers

Allnic Audio is een in Zuid-Korea gevestgde fabrikant van buizenversterkers. Het eerste product van Allnic Audio was de SWP-100 Silvaweld Preamp die in 1990 werd gelanceerd. Allnic Audio maakt voorversterkers, eindversterkers (stereo en mono), geïntegreerde modellen, hoofdtelefoonversterkers en phono-versterkers.

Allnic Audio: overige producten

Allnic Audio heeft naast buizenverterkers ook DA-converters, step-up transformers en mc-elementen in zijn portfolio. Om alle componenten met elkaar te verbinden en van stroom te voorzien, fabriceert Allnic Audio ook luidsprekerkabels, stroomkabels, digitale kabels en RCA-kabels.

Allnic Audio: volledige nikkeltransformatoren

Wat de versterkers van Allnic Audio uniek maakt, is de plaatsing van nikkeltransformatoren. Zo worden alle signaaltransformatoren van Allnic Audio gemaakt met kernen van nikkellegeringen. Door gebruik te maken van deze unieke transformatoren in plaats van de traditionele ringkerntransformatoren, geeft Allnic Audio zijn buizenversterkers een uitgesproken klanksignatuur mee die niet is te vergelijken met de meeste buizenversterkers. Vooral op het vlak van dynamiek komen ze superieur uit de hoek. Of zoals ze het bij Allnic zelf zeggen: dit zijn buizenversterkers zoals het hoort.

De buizenversterkers van Allnic Audio zijn absolute blikvangers met hun opmerkelijke en stijlvolle verschijning. Het zijn ook gehoorvangers vanwege hun uitgesproken muzikale kwaliteiten.

FOTO'S
Reviews