MERK

Steinway Lyngdorf

Over Steinway Lyngdorf

De nieuwe SL is nog enkel te verkrijgen bij Hifi Corner in Schoten en Antwerpen.

Steinway Lyngdorf / Lyngdorf Audio

Technologische uitdaging

Het creëren van een perfect geluid in diverse akoestische omgevingen is een enorme technologische uitdaging . Het technische team van Steinway Lyngdorf heeft gedurende de laatste 14 jaar de meest geavanceerde digitale technologie ontwikkeld om deze uitdaging aan te gaan. RoomPerfect Dit heeft geleid tot een reeks unieke , gepatenteerde oplossingen waarvan de hoeksteen "RoomPerfect" heet en de enige drie-dimensionele kamercorrectie-technologie ter wereld is. Door dit unieke RP-systeem kan er in nagenoeg elke ruimte een perfect geluidsresultaat bekomen worden.

Klein maar groots

Door gebruik te maken van een unieke digitale technologie kunnen bij Steinway Lyngdorf de hoofd- en surround-luidsprekers maar liefst 75% kleiner gemaakt worden en toch eenzelfde geluidsdruk opbouwen als bij andere semi-digitale of analoge systemen. Er kunnen ook minder luidsprekers gebruikt worden zonder dat er dode zones in het geluidsbeeld ontstaan.

Conclusie

Ongeacht er gekozen wordt voor een compact, medium of ultiem systeem, bij Steinway Lyngdorf zal het resultaat in uw ruimte altijd optimaal zijn.

FOTO'S