Artikelen van fotograaf GastauteurDit weekend Gydotron High End Show

Gepubliceerd op 9 januari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Gydotron High End ShowWanneer we de plaatsnaam Malle laten vallen, dan zal de bierliefhebber direct zijn oren spitsen. Want het Belgische plaatsje kwam in 1977 voort uit Oostmalle en Westmalle. En die laatste is de naamgever van het bekende biermerk. Komend weekend is de oude Sint-Martinuspastorij in Malle wederom toneel van de Gydotron High End Show.
lees verder>>

Luzazul - Canvas (cd)

Gepubliceerd op 5 januari 2014
Auteur: Eric de Boer
LuzazulVermeng Flamenco met Fado en Latijns-Amerikaanse invloeden en een warm klinkend resultaat lijkt voor de hand liggend. Luzazul combineerde de stijlen al zo’n zeven jaar geleden en wat begon als een studioproject groeide al snel uit tot een live-act. Dat Nederland ook op het gebied van wereldmuziek terecht op de internationale radar verschijnt, bewijst het gezelschap wederom met hun tweede album Canvas.
lees verder>>

De Stem Gods - Auro-3D, het geluid van de toekomst?

Gepubliceerd op 12 januari 2014
Auteur: Jochem Geerdink
Auro-3DIn het Hifidelity Jaarboek 2012-2013 kon je lezen over ons bezoek aan de Abbey Road Studios in Londen. Een studiocomplex dat geen introductie behoeft, en van zichzelf legendarisch is. Dit keer besteden we aandacht aan de Galaxy Studios in het Belgische Mol. Een studiocomplex dat weliswaar veel minder legendarisch is dan Abbey Road, maar waar met Auro-3D wél een geluidstechniek van legendarische proporties geboren werd.
lees verder>>

Feestelijke heropening Tune Inn

Gepubliceerd op 22 september 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Tune InnNa een korte stop, heeft Tune Inn in Alkmaar zijn deuren weer geopend. Dat wordt feestelijk gevierd op zaterdag 28 september, al kun je nu al terecht bij de speciaalzaak.
lees verder>>

Streaming herfst bij AudioAanZee

Gepubliceerd op 15 september 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
AudioAanZee Ultra FlowSpeciaalzaak AudioAanZee in Den Helder heeft de snel intredende herfst aangegrepen om mensen uitgebreid voor te lichten over computeraudio, oftewel streaming.
lees verder>>

A10 Audio is derde tussenstop T+A Tour

Gepubliceerd op 10 augustus 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
T+A bij A10 AudioZe stonden al in Leiden en Soest, maar nu zijn de nieuwe geïntegreerde versterker PA 3000 HV en MP 3000 HV ‘multisource’ speler van T+A opgesteld bij A10 Audio/Room4Music in Amsterdam.
lees verder>>

Vakantiebezoek bij Pathos Acoustics

Gepubliceerd op 1 augustus 2013
Auteur: Gastauteur
Pathos Acoustics fabrieksbezoekIn de zomer van 2010 waren HiFi.nl-lezer Geert Trepels en zijn partner op vakantie in Italië, waarbij ze een fabrieksbezoek aan Sonus Faber in Arcugnano onderdeel maakten van de trip. Een verslag stuurde hij in, en kun je via deze link terugvinden.
lees verder>>

Tweede Linn LP12 dag bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Gepubliceerd op 8 juli 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Linn LP12Tradities zijn er om voort te zetten, óók wanneer je winkel van naam verandert. Met andere woorden: nu art’s Excellence in Zevenbergen onlangs de naam wijzigde naar Beter Beeld & Geluid blijven de Linn LP12 dagen bestaan.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE