Artikelen van Albert Jan van WeijPrijswinnaar Shunyata prijsvraag bekend

Gepubliceerd op 29 december 2006
Auteur: Albert Jan van Weij
Shunyata Taipan HelixDe afgelopen maand maakten lezers van HiFi.nl kans op een Shunyata Taipan Helix 1,8 meter netsnoer ter waarde van 759 euro. Om in aanmerking te komen voor deze prijs moest u een mail sturen naar taipan@hifi.nl. Vandaag maken we de gelukkige prijswinnaar bekend.
lees verder>>

Terugblik – publicatie wk.52

Gepubliceerd op 28 december 2006
Auteur: Albert Jan van Weij
De beste wensen voor 2007 (c) XingoKomend weekend sluiten we weer een jaar af; een jaar waarin bij HiFi.nl veel is gebeurd. De laatste wijziging was een kleine update van de voorpagina, maar dit jaar hebben we ook een paar erg grote nieuwe applicaties geïntroduceerd.
lees verder>>

Multifoon de Doelen verhuist

Gepubliceerd op 13 december 2006
Auteur: Albert Jan van Weij
Multifoon de DoelenMultifoon de Doelen zal vanaf 1 februari 2007 haar intrek nemen in de Multifoon vestiging in de Woonmall Alexandrium III te Rotterdam.
lees verder>>

Wie is Pitje? – publicatie week 44

Gepubliceerd op 2 november 2006
Auteur: Albert Jan van Weij
HiFi.nl (c) XingoWe weten het echt niet. Het enige wat we zeker weten is dat ie er na de VAD show opeens was. Hij sjouwt hier wat rond op de redactieburelen, het ene moment zie je hem lopen, het volgende moment is ie opeens verdwenen, geen idee waar ie dan blijft.
lees verder>>

Nieuw op HiFi.nl – publicatie wk 31

Gepubliceerd op 3 augustus 2006
Auteur: Albert Jan van Weij
Audyn PRE-2 en AMP-200 (c) XingoDeze week hebben we een recensie van een echt Nederlands merk: Audyn. Onbekend voor u? Dat kan kloppen, deze Nederlandse fabrikant exporteert voornamelijk naar het Verre Oosten. Dat ze hun thuismarkt een beetje links hebben laten liggen is echt jammer; de door Bert Dekker geteste voor/eindcombinatie klonk namelijk voortreffelijk.
lees verder>>

Niche – publicatie week 30

Gepubliceerd op 27 juli 2006
Auteur: Albert Jan van Weij
Focal - JM LabHifi is tegenwoordig een zogenaamde Niche-markt; een segment van een grotere markt (in dit geval de electronica-markt) met haar eigen specifieke eisen en wensen. Zo’n dertig jaar geleden was Hifi echter gemeengoed; nagenoeg iedereen had (of had hoog op zijn/haar verlanglijstje staan) een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie.
lees verder>>

Denon met 40Gb schijf

Gepubliceerd op 4 juli 2006
Auteur: Albert Jan van Weij
Denon DF103Denon komt met 40 gigabyte geheugen in haar DF103 miniset. Het bedrijf, bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige produkten, brengt daarmee een verrassende vernieuwing in het assortiment.
lees verder>>

Vodcasts bij HiFi.nl

Gepubliceerd op 19 juni 2006
Auteur: Albert Jan van Weij

Hifi.nl heeft een officiële start gemaakt met Vodcasting, een vorm van video on demand via internet. Vanaf nu zal ongeveer maandelijks nieuwe redactionele video beschikbaar zijn in formaten die uiteenlopen van kleiner dan een iPodscherm tot HDTV.

lees verder>>

EDITORS' CHOICE