Artikelen van Steven VosGehele iPod lijn vervangen

Gepubliceerd op 10 september 2008
Auteur: Steven Vos
iPod 2008Apple heeft dinsdag de gehele huidige iPod lijn vervangen. Apple onthulde de nieuwe iPod`s tijdens haar eigen Let`s Rock evenement. Naast de nieuwe draagbare muziekspelers werd ook een firmware update voor de Touch en iPhone, en versie 8 van iTunes bekendgemaakt.
lees verder>>

PCM: LG 42LG5020 Beste Koop

Gepubliceerd op 27 juli 2008
Auteur: Steven Vos
LG5000 seriePCM (Personal Computer Magazine) heeft de LG 42LG5020 HDTV als Beste Koop augustus 2008 gekozen. Het 32 inch HD-ready model werd gekozen als meest energiezuinige LCD-tv door Stichting Natuur en Milieu.
lees verder>>

Free Angle HDMI van Panasonic

Gepubliceerd op 26 juli 2008
Auteur: Steven Vos
Panasonic Free Angle HDMIPanasonic heeft nieuwe HDMI kabels aangekondigd; zogenaamde Free Angle HDMI kabels. De kop van de kabels is 180 graden draaibaar zodat platte schermen dichter tegen de muur kunnen worden opgehangen.
lees verder>>

Onderzoekers ontwikkelen LCD-opvolger

Gepubliceerd op 25 juli 2008
Auteur: Steven Vos
Sony Bravia D3000Microsoft en de universiteit van Washington hebben een nieuwe displaytechniek ontwikkeld; de telescopische pixel. Deze nieuwe techniek zou dankzij een lager energieverbruik en lagere productiekosten weleens de opvolger van LCD kunnen worden.
lees verder>>

Creative introduceert de Zen Krystal

Gepubliceerd op 21 juli 2008
Auteur: Steven Vos
Zen KrystalCreative introduceert een nieuwe kleine mp3-speler; de Zen Krystal. De speler zal beschikken over 4 GB geheugen en een klein OLED display.
lees verder>>

Warner gaat prijzen Blu-ray films verlagen

Gepubliceerd op 17 juli 2008
Auteur: Steven Vos
Blu-ray logoFilmproducent Warner gaat de groothandelsprijzen van Blu-ray films verlagen. Reden hiervoor is de economische recessie in Amerika en de teruglopende prijzen van Blu-rayspelers. Warner hoopt door middel van deze verlaging de verkoop van Blu-ray films te stimuleren.
lees verder>>

FlyWire van Belkin

Gepubliceerd op 17 juli 2008
Auteur: Steven Vos
Belkin FlyWireBelkin introduceert de FlyWire. Met deze media-adapter is het mogelijk om audio- en videocontent draadloos naar de tv te streamen.
lees verder>>

Tiësto - In Search Of Sunrise 7: Asia

Gepubliceerd op 26 juni 2008
Auteur: Steven Vos
Tiesto In Search Of Sunrise 7Deze maand is alweer het zevende deel van de beroemde In Search Of Sunrise reeks verschenen. Deze mix compilatie, samengesteld door DJ Tiësto, werd voor het eerst uitgebracht in 1999. Het zevende deel heeft als thema het continent Azië meegekregen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE