Artikelen van Quintijn BultermanSonos de mist in met privacy

Gepubliceerd op 4 februari 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
2018-03-21 AudibleBooksOnSonos InHand (750x450)Twee weken geleden raakte Sonos in opspraak. Zo zou Sonos oudere producten niet meer ondersteunen en zelfs willen bricken. Er kwam een hoop ophef over, Sonos trok de keutel in en besloot dat het geen verstandige keuze was. Helaas voor Sonos, kwam het bedrijf de afgelopen paar dagen weer in opspraak: Sonos lekte namelijk honderden e-mailadressen van klanten.
lees verder>>

Review: House of Marley Liberate Air Versus Klipsch T5 True Wireless

Gepubliceerd op 16 januari 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review HoM VS KlipschEen ruime tijd geleden ontvingen we van House of Marley een setje draadloze in-ears. Deze Liberate Air hebben we wekenlang getest. Het zou een echte duurtest worden. Totdat Klipsch om de hoek kwam. Want Klipsch reageerde: “Wij hebben ook een hele mooie draadloze in-ear.” En zo kwamen we op het idee om ze tegenover elkaar te zetten. Een beetje zoals een goede bokswedstrijd; Muhammad Ali vs. Joe Frazier. Nou verwachten wij niet zo een episch gevecht, maar een mooie battle is nooit verkeerd. Let The Fight Begin!
lees verder>>

Review B&W PX7: muzikale draadloze ANC-hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 30 december 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
2019-12-30 BenW PX7Naast de PX5, heeft Bowers & Wilkins ook de PX7 gelanceerd. De B&W PX7 is een over-ear en is op dit moment de beste koptelefoon die B&W te bieden heeft. Maar is de B&W PX7 niet gewoon een PX5 met aangepaste oorkussens? Of is PX7 met een hogere prijs van 399 euro echt een stap omhoog qua kwaliteit? Dat gaan we onderzoeken.
lees verder>>

Review: Teufel Cinedeck

Gepubliceerd op 20 december 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel Cinedeck soundbarTeufel heeft nog niet zo heel lang geleden de nieuwe Cinebar Lux geïntroduceerd. Daar waren we zeer verrast en zeer tevreden over. Een echt allrounder. Maar Teufel lijkt een beetje op Sinterklaas en kwam in decembet met nog twee nieuwe “soundbars”; de Cinedeck en de Ultima. En nu zeggen we wel soundbar, maar de Teufel Cinedeck is eigenlijk iets anders.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins PX5

Gepubliceerd op 13 december 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
2019-09-20 BenW Headphones And FlexDe gloednieuwe lijn koptelefoons van Bowers & Wilkins ligt in de winkels. We zijn de modellen bij de introductie en op diverse recente shows al tegengekomen, en konden niet wachten om uitgebreider met de PX5 en PX7 aan de slag te gaan. In deze review de eer aan de eerste van die twee, de Bowers & Wilkins PX5.
lees verder>>

Review: Crosley C62

Gepubliceerd op 2 december 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Crosley C62Iedere audiofiel is op een gegeven moment in aanraking gekomen met muziek en de apparatuur. Vader of opa die een mooie set had staan, of misschien begon de liefde wel bij My first Sony. Hifi draait wat mij betreft niet om de mooiste en meest exorbitante luidsprekers of versterkers, maar om de reis en de ervaring. Zo kun je ook producten reviewen die voor de beginnende audiofiel of muziekliefhebbers interessant zijn. In dat licht heb ik in de afgelopen periode naar de Crosley C62 kunnen luisteren.
lees verder>>

Review: Electrocompaniet ECI 80D geïntegreerde versterker

Gepubliceerd op 24 november 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Electrocompaniet ECI 80DEr zijn genoeg audiomerken die onderbouwing geven aan de uitspraak dat Scandinavië een waar walhalla is voor de audiofiel. Daar wil Electrocompaniet graag nog een schepje bovenop doen. Dat schepje komt in de vorm van de gloednieuwe ECI 80D geïntegreerde stereoversterker. Dankzij de rijke audiohistorie belooft dat een hoop.
lees verder>>

Review: Steenssen TT Grand

Gepubliceerd op 14 november 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Steenssen TT GrandeDenemarken is een land dat we bij HiFi.nl goed kennen als toch wel een soort audio Walhalla, met fraaie merken als DALI, Densen, Bang & Olufsen en Davone. Het ene merk is bekender dan de andere. Aan dit lijstje kunnen we nu ook Steenssen toevoegen. Van deze jonge Deense fabrikant ontvingen we de TT Grand luidspreker.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE