Artikelen van Quintijn BultermanReview: Samsung Neo QLED 55QN95A

Gepubliceerd op 26 augustus 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Samsung Neo QLED 55QN95ASamsung stuurde ons vlak voor aanvang van het EK hun allernieuwste paradepaardje, de NEO QLED 55QN95A. De komst van deze tv bracht helaas geen geluk voor wat betreft de prestaties van het Nederlandse elftal, maar zijn de kwaliteiten van de NEO QLED series goed genoeg om de strijd aan te gaan met de OLED-schermen van LG?
lees verder>>

Review: Huawei Freebuds 4i

Gepubliceerd op 15 augustus 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Huawei FreebudsWe zijn niet vies van mooie en vaak kostbare high-end apparatuur, maar testen eigenlijnlijk net zo graag betaalbare producten - juist omdat ze betaalbaar en dus voor iedereen bereikbaar zijn. Daarnaast betekent goedkoop lang niet altijd duurkoop. Neem bijvoorbeeld de Huawei Freebuds 4i, een setje in-ear hoofdtelefoons voor slechts 99 euro. Hoe zou dat klinken?
lees verder>>

Review Trivum Audiobox P150: meer dan audio alleen

Gepubliceerd op 10 augustus 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Trivum AudioBox P150Enige tijd geleden waren we op bezoek bij Comfort & Design en zusterbedrijf Necto Systems. Daar hebben we een volle middag mee mogen kijken in een wereld waarin audio en automatisering samenkomen. We schreven in de resulterende Hi-Visit al dat we onder de indruk waren van de producten, maar daar stopte het avontuur niet. We kregen namelijk een Trivum AudioBox P150 mee naar huis, waar we ons in de afgelopen weken prima mee vermaakt hebben.
lees verder>>

Review Teufel Ultima 40, Denon DRA-800H en Dual DT 250: Een complete startersset

Gepubliceerd op 11 juli 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel combinatieHet is weer even geleden, maar in deze review gaan we met een complete set aan de slag: de Teufel Ultima 40 luidsprekers, de Denon DRA-800H versterker en de Dual DT 250 platenspeler. Let's play!
lees verder>>

Hi-Visit Comfort & Design: verborgen audio-oplossingen

Gepubliceerd op 7 juli 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Comfort en DesignIn Almere runnen Ronald Broekhuijzen en Bob Brugman samen een 'dubbele' organisatie: Necto Systems en Comfort & Design. Necto Systems is een totaalleverancier in audio, video, verlichting en gebouwautomatisering, gericht op de zakelijke kant. Comfort & Design is de consumententak, met aandacht voor audio en domotica thuis. Op een droge en zonnige lentedag worden we verwelkomd bij Comfort & Design om het aanbod te bekijken vanuit het perspectief van die particuliere AV-liefhebber.
lees verder>>

Review: Panasonic SC-HTB496

Gepubliceerd op 29 juni 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Review panasonic htb 490 Er is een opmerkelijke trend gaande. Terwijl het formaat van de gemiddelde televisie toeneemt, inmiddels al tussen de 49 en 55 inch, proberen fabrikanten de soundbar juist te laten krimpen. Zo ook Panasonic, met de komst van de SC-HTB496. Een soundbar met een breedte van slechts 80 centimeter, en met zijn prijskaartje van 299 euro ook nog eens een van de meest betaalbare soundbars die we ooit hebben getest.
lees verder>>

Review: Apple AirPods Pro Max

Gepubliceerd op 21 mei 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Apple AirPods Pro MaxWe hebben de Apple AirPods Pro Max al een paar maanden onder ons. We hebben al deze tijd gebruikt om er echt eens diep in te duiken. Want een prijskaartje van 629 euro komt met veel vragen. Natuurlijk, de markt van draadloze headphones is groot en de prijzen lopen zeer uiteen. Maar past deze Pro Max-uitvoering van Apple's AirPods in de categorie waar je 600+ euro voor mag vragen?
lees verder>>

Review: JBL Live Pro+ TWS - Koning van de House en EDM

Gepubliceerd op 17 mei 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-05-11 JBL Live Pro PlusEr zijn enkele namen die synoniem zijn aan muziek en audio. Door de jaren heen zijn ze onlosmakend verbonden en een begrip geworden. JBL is zo'n naam, door geschiedenis te schrijven in de audiowereld en producten op de markt te brengen waar jaren later nog steeds naar gerefereerd wordt. Maar JBL heeft de afgelopen jaren hard gewerkt, en bovendien een verjongingskuurtje ondergaan. De JBL Live Pro+ TWS is daar een uitstekend voorbeeld van.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE