Artikelen van Quintijn BultermanReview Teufel Supreme On en Supreme in: voor op vakantie

Gepubliceerd op 1 augustus 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel SupremeAch ja, Teufel, je denkt ook aan alles... Dat hoorde toch bij een ander merk? Toch is het voor deze review 100 procent accuraat. We hebben voor deze test namelijk twee stuks hoofdplezier van de Berlijnse fabrikant ontvangen. Die hebben we alweer eventjes in gebruik, maar de kern van de test kwam nu pas echt naar voren. Mocht je het nog niet geraden hebben; "VAKANTIE!". In Zuid-Frankrijk zijn we er nog eens goed ingedoken.
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins CDA-16 custom install eindversterker

Gepubliceerd op 1 augustus 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-04-01 BowersAndWilkins CDA-16Custom install is een categorie die aan populariteit wint, om meerdere redenen. De behoefte aan 'onzichtbare' audio of de wens om de woning zo volledig mogelijk te automatiseren zijn er twee van. Toch bestaat er bij veel mensen een beeld dat het een dure aangelegenheid is. In de praktijk blijkt dat enorm mee te vallen, zo leerde ik onder meer bij Comfort & Design. Zeker als je zelf handig bent en een mooi project wel aandurft. In die categorie kijken we vandaag naar de CDA-16, een 16-kanaals eindversterker van Bowers & Wilkins.
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins PX7 S2

Gepubliceerd op 29 juni 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Bowers & Wilkins PX7 S2_3Toen Bowers & Wilkins ruim twee jaar geleden de PX7 uitbracht, waren we daar enorm van onder de indruk. De geluidskwaliteit was, zeker voor een bluetooth ANC koptelefoon, ongekend goed. De technologische ontwikkelingen gaan snel en de concurrentie op het gebied van draadloze ANC modellen is moordend. Daarom heeft de fabrikant besloten een PX7 S2 uit te brengen, verbeterd met de nieuwste technologie. Levert dat een stap vooruit op?
lees verder>>

Review AudioQuest JitterBug FMJ: magie op de usb-snelweg

Gepubliceerd op 27 juni 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-04-29 AudioQuest_JitterBugFMJHet hifi-landschap staat bol van de tip, tricks, tweaks en upgrades; van een sleeve van gevlochten haren van het vogelbekdier, die tijdens een spirituele junglecruise zijn verkregen, tot aan gekristalliseerde maanstenen, die je draagt als piramidehoed, voor een geïoniseerde luisteromgeving. Toch zijn er in het enorme aanbod echt wel tips en tweaks die werken. Lees de vele beoordelingen van ons lezerspanel er nog maar eens op na. Zie ook: de AudioQuest JitterBug FMJ.
lees verder>>

Review Sendy Apollo: een trip naar de maan en terug

Gepubliceerd op 16 juni 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Sendy Apollo_6Wellicht is voor velen de naam Sendy Audio nog onbekend, maar onbekend maakt niet onbemind. Het merk is een dochter van het grotere merk Sivga. We hebben enige tijd geleden al de Sendy Audio Avia mogen reviewen en daar werden we heel gelukkig van. Nu hebben we het kleine broertje ontvangen, en is het hopen een zelfde soort ervaring. Aan de naam zal het in ieder geval niet liggen. Wij kunnen in ieder geval alleen maar denken aan de Apollo's die richting de ruimte gingen. En de Apollo die de eerste mensen naar de maan bracht.
lees verder>>

Review iFi Audio Go Blu: een bedrade paradox

Gepubliceerd op 28 april 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
iFi Audio Go BluHet is een eindeloos gevecht. Onderweg wil je genieten van je beste headfi apparatuur, maar die kabels zitten altijd in de weg. Zeker als je ook nog een externe DAC aan je telefoon hebt hangen. Het geheel maakt een aardige unit, niet heel handig voor onderweg. Daar heeft iFi Audio nu iets op bedacht: de iFi Audio Go Blu, een handige portable DAC die je door het geringe formaat en gewicht eenvoudig meeneemt om je bekabelde premium hoofdtelefoon eenvoudig aan te sturen.
lees verder>>

Review Sivga SV021 hoofdtelefoon: stijlvolle, betaalbare head-fi

Gepubliceerd op 22 maart 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Sivga SV021_5Op de enige audioshow in 2021 die echt kon doorgaan, Dutch Audio Event, kwamen we bij Network Media Systems een paar producten tegen die onze interesse grepen en daarna ook niet meer losliet. En kleine verrassing: het zijn geen onbereikbare hifi-zaken waarvoor je een lening moet afsluiten of een paar organen moet verkopen. Het zijn audioproducten die betaalbaar zijn, maar goed gebouwd en echte kwaliteit vertegenwoordigen. Neem bijvoorbeeld deze Siva SV021 hoofdtelefoon.
lees verder>>

Review iFi Audio hip-dac2: voor de Anonieme Audiofielen

Gepubliceerd op 15 maart 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
iFi Audio hip-dac2 De iFi Audio hip-dac2 kwamen voor het eerst tegen op Dutch Audio Event, waar het fraaie design én de bijbehorende weergavekwaliteiten al een goede indruk maakten. Dus als jij een echte hipster bent, louter speciaalbier drinkt, de baard verzorgt met speciale olie en op een zeer oncomfortabele caféracer rijdt, dan is dit het product voor jou! Toch? Of is dat dan weer te scherp door de bocht?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE