Artikelen van Quintijn BultermanReview: Apple AirPods Pro Max

Gepubliceerd op 21 mei 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Apple AirPods Pro MaxWe hebben de Apple AirPods Pro Max al een paar maanden onder ons. We hebben al deze tijd gebruikt om er echt eens diep in te duiken. Want een prijskaartje van 629 euro komt met veel vragen. Natuurlijk, de markt van draadloze headphones is groot en de prijzen lopen zeer uiteen. Maar past deze Pro Max-uitvoering van Apple's AirPods in de categorie waar je 600+ euro voor mag vragen?
lees verder>>

Review: JBL Live Pro+ TWS - Koning van de House en EDM

Gepubliceerd op 17 mei 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-05-11 JBL Live Pro PlusEr zijn enkele namen die synoniem zijn aan muziek en audio. Door de jaren heen zijn ze onlosmakend verbonden en een begrip geworden. JBL is zo'n naam, door geschiedenis te schrijven in de audiowereld en producten op de markt te brengen waar jaren later nog steeds naar gerefereerd wordt. Maar JBL heeft de afgelopen jaren hard gewerkt, en bovendien een verjongingskuurtje ondergaan. De JBL Live Pro+ TWS is daar een uitstekend voorbeeld van.
lees verder>>

Review: Dan Clark AEON 2 Noire - Underdog of Next Big Name?

Gepubliceerd op 13 mei 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Dan Clark Aeon 2 NoireAls we de betekenis van Aeon opzoeken, komen we uit op ‘Onsterfelijk, Eeuwig of Leven’. Best een statement om aan je hoofdtelefoon mee te geven. We hebben de Dan Clark AEON 2 Noire liggen om te testen, een hoofdtelefoon uit het audiobrein van Dan Clark.
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins PI7: een nieuw niveau in design

Gepubliceerd op 21 april 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-04-20 BenW PI7 in-earsIets meer dan een jaar geleden hadden we de PI4 van het Engelse Bowers & Wilkins in handen. Die stelde ons niet teleur. Maar dat stuk kabel in de nek vonden we toch jammer. Nu hebben we het nieuwste topmodel in handen, de B&W PI7. En als wij Bowers & Wilkins mogen geloven, stopt hier je zoektocht naar de beste draadloze in-ears.
lees verder>>

Review: Sendy Audio Aiva, head-fi met een premium design

Gepubliceerd op 5 april 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Sendy Audio AivaPersonal audio wordt steeds belangrijker. Headfi is in dat segment de absolute koploper, met steeds meer muziekliefhebbers die vinden dat goed geluid best iets mag kosten. Zeker als het gaat om het persoonlijke luistergenot. We horen het van de dealers en zien het terug in de marktcijfers. Dat schept op zijn beurt weer ruimte voor merken - zoals Sendy Audio, die ons de Aiva hoofdtelefoon toestuurde.
lees verder>>

Review: iPhone 12

Gepubliceerd op 3 april 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
iPhone 12We zijn sinds de eerste versie in 2007 inmiddels wel gewend aan ongeveer ieder jaar een nieuwe iPhone. Soms is de stap vooruit erg spectaculair. soms is het wat minder schokkend. De Apple iPhone 12 lijkt in die laatste categorie te vallen, maar onder de oppervlakte is er juist iets heel erg moois gebeurd. We gingen er eens een paar maanden mee aan de slag.
lees verder>>

Review: Yamaha XDA-QS5400RK (& XDA-AMP5400RK) custom install

Gepubliceerd op 30 maart 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
YAMAHA XDA-QS5400RKMochten de twee Yamaha producten in de titel je niet bekend voorkomen, wees gerust, wij stonden ook even voor een verrassing. Het gaat namelijk om twee apparaten die in de hifi een soort niche within a niche vormen: de wereld van custom install. Een snelle introductie leert ons dat de XDA-QS5400RK een multiroom versterker met streaming is. De XDA-AMP5400RK die we in het verhaal meenemen is louter een multiroom versterker, dus zonder de streaming functionaliteit. Al spreken we Yamaha dan over MusicCast, want dat is de manier waarop het merk streaming jaren geleden al vorm heeft gegeven.
lees verder>>

Review: FiiO K5 Pro

Gepubliceerd op 17 maart 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
FiiO K5 ProWe brengen inmiddels al meer dan een jaar meer tijd door achter onze pc, in de thuisomgeving. Dat heeft voor een toegenomen vraag naar headsets en audio rondom de computer gezorgd. En waarom zou je dan genoegen nemen met een halfbakken 'audio'-oplossing van de Action? Dat dachten ze bij FiiO ook, want met de K5 Pro wil het merk laten zien dat goede desk-fi niet duur hoeft te zijn.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE