Artikelen van Philip van DeijkNAD Masters series M3/M5

Gepubliceerd op 15 november 2007
Auteur: Philip van Deijk
NAD M3Als een fabrikant de term “Master” gebruikt ben ik altijd op mijn hoede. In gevechts- sporten bijvoorbeeld betekent het dat je met een uiterst gekwalificeerde tegenstander van doen hebt.
lees verder>>

Tivoli iYiYiY

Gepubliceerd op 26 juli 2007
Auteur: Philip van Deijk
Tivoli iYiYiYWie herinnert het zich niet; 1979 was een belangrijk jaar voor portable Nederland. De eerste Sony Walkmans deden hun intrede. Het startte uiteraard bij een select groepje liefhebbers...
lees verder>>

Silltech LS188 Classic MKII

Gepubliceerd op 5 april 2007
Auteur: Philip van Deijk
Siltech LS188 Classic MkII (c) XingoRegelmatig struin ik diverse forums af om te kijken wat er leeft onder audio- en hifiliefhebbers. Een zeer geliefd onderwerp binnen zo’n forum is kennelijk kabels en alles wat ermee te maken heeft.
lees verder>>

Rega, tijdloos goed ….

Gepubliceerd op 9 november 2006
Auteur: Philip van Deijk
Rega Saturn (c) XingoSommige merken blijven trouw aan hun vormgeving. Dit kan op lange termijn kostenbesparend werken. Dat betekent geen gepieker wat de nieuwste modetrend wordt...
lees verder>>

Audio Physic Scorpio

Gepubliceerd op 20 juli 2006
Auteur: Philip van Deijk
Audio Physic Scorpio... dat is waar de Scorpio zo goed in is, het neerzetten van een doorzichtig beeld met een rijkelijk, eerlijk palet aan natuurlijke muzikale klankkleuren.
lees verder>>

VPI Aries 3 platenspeler

Gepubliceerd op 15 juni 2006
Auteur: Philip van Deijk
VPI Aries 3 platenspeler (c) XingoKoop je de VPI Aries 3 dan kun je jarenlang met veel plezier vinyl draaien. Het - relatief - goedkope instapmodel de Scout brengt je al tot grote hoogte. Plaats een Clearaudio of Grado in een VPI draaitafel en je kunt alle kanten op. Wil je de rust, ruimte en neutraliteit, dan neem je een topmodel van Grado. Zoek je opwinding, spanning Ă©n wil je op de eerste rij zitten, dan is een Clearaudio het aangewezen element.

lees verder>>

New Audio Frontiers Absolute

Gepubliceerd op 23 maart 2006
Auteur: Philip van Deijk
New Audio Frontiers Absolute (c) XingoIk heb geen idee hoe de Italianen het iedere keer weer voor elkaar krijgen, maar hun ontwerpen zijn altijd iets bijzonders. Of het nu een nieuw model van Ferrari, Lamborghini of een goedkopere Alfa Romeo is, de ontwerpen oogsten altijd weer bewondering .
lees verder>>

ASR Emitter 1

Gepubliceerd op 16 maart 2006
Auteur: Philip van Deijk
ASR Emitter  (c) XingoIk weet dat producten van onze Oosterburen bekend staan om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Neem het Duitse Miele, loodzwaar en gebouwd als een tank, al generaties een begrip wat betreft wasmachines.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE