Artikelen van Jamie BiesemansReview: Sonos Roam

Gepubliceerd op 6 april 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2021-03-05 SonosRoamDe Sonos Roam is de tweede Sonos-speaker die komt met Bluetooth, WiFi en een accu. Je kunt hem thuis gebruiken met je andere Sonos-toestellen of meenemen naar de tuin of vakantiehuis en streamen via Bluetooth. Lekker veelzijdig dus, deze Sonos-junior. Maar is ‘em ook goed?
lees verder>>

Review: Hifi Rose RS201E veelzijdige mediaspeler

Gepubliceerd op 29 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Review HIFI RoseHiFi Rose is een jong audiobedrijf uit Korea dat zeker weet op te vallen. Kijk maar eens naar de RS201E, een alles-in-een versterker met veel streamingopties en een fijn afgewerkte, compacte behuizing. De echte blikvanger is het immense 8,8-inch touchscreen dat het hele voorpaneel inneemt. Ah ja, je kunt er ook 4K-video mee afspelen op je televisie. Of cd's rippen. Of mediaserver spelen. Zet het ook koffie? Neen, dat net niet.
lees verder>>

Review: Polk Reserve R600 - een nieuwe oude start

Gepubliceerd op 23 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Polk Reserve R600Polk heeft in de V.S. al jaren een vaste plek in de top drie meest verkochte luidsprekermerken. Met de nieuwe Reserve-speakers wil het merk ook bij ons scoren en tevens aantonen dat het luidsprekers kan bouwen die verfijnd genoeg zijn om veeleisende muziekliefhebbers tevreden te stellen. Vergeet wat je dacht te weten over Polk, deze luidspreker is veel universeler en evenwichtiger.
lees verder>>

Review: ArtSound PWR05 - Bluetooth-speaker voor tuin en camping

Gepubliceerd op 23 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
ArtSound PWR05De PWR05 is een van de grootste Bluetooth-speakers die we ooit zagen. Met zijn zuilvorm en handige draagbeugel is ideaal om mee de tuin in te nemen zodra de zon begint te schijnen. Dankzij 75 Watt RMS kunnen de buren ook meegenieten.
lees verder>>

Review: Focal Clear Mg - muziek ontmoet passie

Gepubliceerd op 18 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2021-03-16 FocalClearMg ForTheHomeMet de Clear Mg brengt Focal een update voor een gewaardeerde koptelefoon die vaak in de prijzen viel. De nieuwe open Focal pronkt met een weelderig design en een modieus kleurspel - codewoord 'kastanje' - maar vooral met een pakkend, gedetailleerde weergave die verleidt met een spectaculaire soundstage.
lees verder>>

Review: Teufel Cinebar 11 (2nd Gen) - de bijna-onzichtbare soundbar

Gepubliceerd op 9 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Teufel Cinebar 11Op zoek naar beter geluid bij het tv-kijken, maar heb je geen zin om een enorme berg geld uit te geven aan een Dolby Atmos-soundbar? Dan is de tweede generatie van de Cinebar 11 van het Berlijnse Teufel een interessante optie. Vooral in combinatie met de nieuwe subwoofer die je ook onder de sofa weg kan stoppen. En je kunt hem later verder upgraden met extra rear-speakers.
lees verder>>

Review: Canton Smart Soundbar 10 - Elegante soundbar met bijna-oneindige uitbreidbaarheid

Gepubliceerd op 28 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2021-02-19 CantonSmartSoundbar10Terwijl merken als Sonos en Harman Kardon in de schijnwerpers staan met hun multiroomverhaal, heeft het Duitse Canton in alle stilte zelf een enorm aanbod ontwikkeld. We testen vandaag vooral de Canton Smart Soundbar 10, maar over het intrigerende Smart-verhaal valt ook wel wat te vertellen. Een tipje van de sluier lichten we al graag: deze soundbar kan uitgebreid worden met zeven (7!) speakers om een echte Atmos-setup te bouwen.
lees verder>>

Review: Samsung S21 Ultra en Galaxy Buds Pro - tweemaal in de absolute top

Gepubliceerd op 24 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Review Samsung S21 UltraMet de Galaxy S21 Ultra heeft Samsung dit voorjaar weer een indrukwekkend alleskunner-topmodel voorgesteld. Medialiefhebbers worden dubbel verwend als ze het nieuwe Android-vlaggenschip huwen met Galaxy Buds Pro, fonkelnieuwe draadloze in-ears met noise-cancelling getuned door AKG. Tijd voor een test door het vizier van de medialiefhebber!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE