Artikelen van Jamie BiesemansReview: NAD C 298 - Purifi voor de hifi-systeembouwer

Gepubliceerd op 18 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review NAD C 298NAD heeft enorm gescoord met de M33, een alleskunner-versterker met alles aan boord wat je maar kon wensen en zowat het eerste apparaat met EigenTakt-versterker van Purifi aan boord. Wie echter al over een streamer, DAC of voorversterker beschikt, heeft iets anders nodig. En hallo, daar is de C 298. Deze eindversterker oogt eenvoudig, maar geeft je wel een snelle manier om je muziekset met de bejubelde Eigentakt-versterking te upgraden.
lees verder>>

Review: Warwick Acoustics Aperio - ultieme resolutie, ultiem prijskaartje

Gepubliceerd op 4 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2019-04-02 Warwick-AperioElektrostatische hoofdtelefoons hebben een eigen clubje van overtuigde aanhangers, die geen problemen hebben om iets meer te betalen voor een high-end product. Maar veel evolutie lijkt er niet te zitten in de technologie, zeker als je het vergelijkt met de regelmaat waarmee er nieuwe planar-magnetic-hoofdtelefoons worden gelanceerd. Warwick Acoustics, bekend van de Sonoma One, wil echter de elektrostatische driver naar een nieuw niveau brengen. Wil je het horen? Dan ga je er wel iets voor over moeten hebben.
lees verder>>

Review: Klipsch The Fives - retro maar niet ouderwets

Gepubliceerd op 30 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Klipsch The Fives Je wil goed tv-geluid en je muziek op een deftige manier af kunnen spelen in stereo? Dat kan op steeds meer manieren, maar weinig oplossingen zijn zo veelzijdig als Klipsch The Fives. Want naast je televisie aansluiten via HDMI of streamen via Bluetooth kun je ook een draaitafel verbinden. De compacte vorm en het fraaie retrodesign uit hout van deze actieve stereospeakers maken ze even praktisch als aantrekkelijk.
lees verder>>

Review: SVS PC-2000 Pro - Subwoofer zoals geen andere

Gepubliceerd op 22 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review SVS PC-2000 Pro screenshot SVS is een naam die je aan de doorgewinterde surroundliefhebber niet hoeft voor te stellen. Een reeks prijswinnende subwoofers heeft zijn positie als bouwer van hoogstaande aardbevingopwekker helemaal verankerd. Ook in deze review kijken we naar een subwoofer, maar wel een heel bijzondere. Deze PC-2000 Pro heeft een kleine voetafdruk, maar is zeker geen mini-presteerder.
lees verder>>

Review: Linn Majik DSM - mooier en beter

Gepubliceerd op 18 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Linn Majik DSM 2020Linn vernieuwt de Majik DSM, waardoor deze alles-in-één-versterker nog aantrekkelijker en veelzijdiger is geworden. Met alle mogelijke streamingopties en vier HDMI-ingangen/één HDMI-uitgang is de Majik DSM een wel heel intrigerend antwoord op de eeuwige vraag: "Hoe krijg ik een goede geluidskwaliteit zonder mijn woonkamer vol toestellen te proppen?"
lees verder>>

Review: Sound by Sweden Nitro-X wireless

Gepubliceerd op 7 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2020-05-11 Sound Nitro-XHoofdtelefoons met noise-cancelling zijn de voorbije maanden bijzonder populair geworden. Ook het aanbod is geëxplodeerd, waarbij opvalt dat de goede ruisonderdrukking niet langer enkel het domein is van Bose. Er verschijnen steeds meer betaalbaardere NC-koptelefoons, zoals deze Zweedse Nitro-X van aanzienlijk minder dan 200 euro.
lees verder>>

Review: Marantz Model 30 versterker en SACD 30n netwerkspeler en sacd-speler

Gepubliceerd op 5 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Marantz 30 reviewMarantz staat op het punt om zichzelf opnieuw uit te vinden. Dat horen we nu al een tijdje, maar met deze twee gloednieuwe Model 30-stereotoestellen krijgen we meteen een idee waar het iconische merk naartoe wil. En dat is richting de toekomst, maar ook weer richting het verleden.
lees verder>>

Review: Hegel H95 - klinkt beter voor dezelfde prijs

Gepubliceerd op 26 augustus 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Hegel H95Met de slanke H95 presenteert Hegel een toegankelijke versterker die veel kan en toch niet overdreven ingewikkeld is. Minimalistisch van uiterlijk, misschien, maar zeker niet qua geluidskwaliteit of mogelijkheden. Het recept is herkenbaar van de high-end Hegels, maar consequent zijn vormt dan ook de kern van het succes van deze slimme Noren.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE