NIEUWSKlipsch

Klipsch Reference

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2003 | Klipsch

Klipsch audio heeft een aantal nieuwe speakers geïntroduceerd, waaronder twee nieuwe surround speakers en vier nieuwe speakers allemaal in de Reference serie. In totaal komen er twaalf nieuwe modellen in februari op de markt.

Klipsch ReferenceIn het geval van de surround speakers vervangt de nieuwe RS-35 de RS-3 II en is de RS-25 de goedkoopste surround speaker uit de serie. De RS-3 II was een van de best verkopende speakers in Amerika en met de nieuwe modellen hoopt Klipsch te profiteren van dit succes. Met name het gebruikersgemak is verbeterd en ook de verbeterde eigen Wide Dispersion Surround Technology is toegevoegd.

De RB-75 is een uniek product in de veel bekroonde Reference Series van Klipsch. Het is namelijk de eerste boekenplank luidspreker met de technologie van het vlaggenschip van de serie, de RF-7. Daarnaast vervangt de RB-35 de RB-5 II en de RB-25 de RB-3. Volledig nieuw is de RB-15 die de lijn afsluit als de meest betaalbaar Reference speaker ooit. Klipsch is met name blij de prestaties van de RF-7 in een klein handzaam model te hebben weten te persen met de RB-75.

Een belangrijk item bij alle 12 nieuwe modellen was de flexibiliteit tijdens het installeren. Door de vele mogelijkheden is plaatsing in kastjes of tegen de muur altijd mogelijk. Ook zijn voorzieningen getroffen om nog bij de aansluitingen te komen wanneer de speakers op de populaire beweegbare statieven worden geplaatst. De andere nieuwe Reference speakers bestaan uit drie nieuwe vloermodellen, twee center-channel speakers en drie subwoofers.

MERK

EDITORS' CHOICE