NIEUWS

IFA 2011: voorproefje Vogel’s

Redactie HiFi.nl | 01 september 2011

Officieel start IFA 2011 pas morgen, maar Vogel’s stuurde ons alvast een voorproefje. Op de beurs kondigt Vogel’s een aantal nieuwe Thin wandsteunen aan voor middelgrote flatscreen-tv’s, de nieuwe website wordt getoond en Vogel’s laat het eerste bevestigingssysteem voor de iPad 2 en Samsung Galaxy Tab 10.1 zien.Op de IFA 2011 kondigt Vogel's een aantal nieuwe THIN modellen aan speciaal voor middelgrote flatscreen-tv's. De nieuwe serie bestaat uit een FLAT en een TILT wandsteun, en twee TURN producten. Met de TURN producten kan vanuit elke hoek in de kamer naar de tv worden gekeken, terwijl de steun tot 51 cm vanaf de wand kan worden bewogen voor extra flexibele plaatsing.

Vogel’s brengt ook de Thin 325 voor grotere schermen (32 - 55 inch / 81 - 140 cm) op de markt. Het scherm kan met deze steun 120 graden draaien, zodat de beelden  vanaf elke plek in een kamer goed te zien zijn. Met de Thin 305 wordt het scherm plat tegen de wand bevestigd, waarna slechts 1,5 cm ruimte tussen de tv en de wand overblijft. De Thin 315 laat het scherm soepel 15 graden voorwaarts kantelen voor nog meer kijkplezier en zonder problemen met de snoeren. De Thin RC 355 is een wandsteun met afstandsbediening, die vanuit de luie stoel volledig kan worden bestuurd. De uitbreiding op de Thin Series zal verkrijgbaar zijn vanaf november 2011, met uitzondering van de Thin 225 (verkrijgbaar vanaf januari 2012).

Daarnaast is de website van Vogel's vernieuwd. De nieuwe website gaat uit van een andere benadering en geeft juist adviezen op grond van de plaats in huis waar mensen tv willen kijken of hun tablet willen gebruiken. Zo kunnen bezoekers snel uitzoeken welke steun het meest geschikt is voor de gekozen ruimte. Ook de zogenaamde FlatscreenFitter van Vogel's is vernieuwd en vereenvoudigd, zodat bezoekers gemakkelijker de juiste steun van Vogel's kunnen vinden voor hun specifieke merk televisie. Dit voorkomt dat bezoekers de verkeerde steun kiezen. De website bevat uiteraard ook verkoopadressen voor de steunen van Vogel's.Verder toont Vogel’s ook de RingO voor de iPad 2 en de Samsung Galaxy Tab 10.1. Vogel's RingO is een gepatenteerd, universeel bevestigingssysteem voor tablets. In de RingOhouder bevindt zich een ring waarmee de tablet in een handomdraai aan tal van steunen kan worden vastgemaakt. De RingO-houder beschermt de achterkant van de nieuwe iPad 2 en Galaxy Tab 10" en biedt samen met de Smart Cover van Apple volledige bescherming. Hiermee wordt de kans op beschadigingen minimaal. Vanwege de verschillende formaten zijn er voor de iPad 2 en Galaxy Tab 10.1" twee verschillende RingOhouders ontworpen en dankzij het slimme ontwerp zijn alle bedieningselementen, camera's en aansluitingen volledig toegankelijk. 

Je kunt ook een kijkje nemen op de Vogel's Special Page van HiFi.nl.


 


EDITORS' CHOICE