ARTIKEL

Hoe werkt de HiFi.nl tweedehandsrubriek?

Redactie HiFi.nl | 01 januari 2016

De HiFi.nl tweedehandsrubriek is één van de meest populaire A/V en HiFi marktplaatsen van de Benelux. Je kunt hier apparatuur kopen en verkopen. Voor particulieren is het plaatsen van een advertentie gratis en voor winkels gelden bepaalde voorwaarden. Wil je als winkel apparatuur te koop aanbieden, neem dan contact met ons op. 

Stap 1: Registreren

Om een advertentie toe te voegen moet je geregistreerd zijn als gebruiker van HiFi.nl. Dit kun je hier doen. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt door HiFi.nl en deze worden niet ter beschikking aan derden gesteld. Voor meer informatie bekijk je de loginprocedure of lees je onze privacy voorwaarden.

Na registratie heb je met je e-mailadres en gekozen wachtwoord toegang tot de tweedehandsrubriek, maar ook tot alle andere onderdelen binnen HiFi.nl.

Stap 2: Occasions (ver)kopen

Verkopen
Nadat je bent ingelogd met je HiFi.nl account verschijnt er bovenaan het scherm - direct onder het hoofdmenu - een tweede menu. Dit is het gebruikersmenu. Onder 'Mijn tweedehands' vind je de optie 'Advertentie toevoegen'. 

Kopen
Om te reageren op tweedehandsadvertenties hoef je niet te zijn geregistreerd, maar dit kan natuurlijk wel. Bij een advertentie vind je rechts van het scherm de knop 'Reageer op advertentie'. Als je op deze knop klikt kun je direct een bericht richting de adverteerder sturen. Dit gaat via e-mail.

Tip: meer hulp nodig? waarschijnlijk vind je deze bij onze Veelgestelde Vragen!EDITORS' CHOICE