REVIEW

What’s your number

Dick Steffens | 12 februari 2012

Het leven van Ally Darling bestaat voornamelijk uit hangen in de kroeg, lekker uitgaan en regelmatig met een nieuwe vriend het bed in duiken. Ally houdt er niet van zich te binden en een vaste relatie past dan ook niet bij haar. 

Na verloop van tijd raakt ze weer op de laatste aanwinst uitgekeken en wijst hem de deur. Wanneer ze op een dag op haar werk wordt ontslagen, verandert haar houding op slag. Helemaal als ze een magazine onder ogen krijgt waarin de lezer wordt opgeroepen door te geven met hoeveel personen hij of zij voor het huwelijk geslapen heeft. Het gemiddelde blijkt tien te zijn.

Paniek en depressie slaan toe als Ally beseft dat ze met maar liefst twintig mannen het bed heeft gedeeld. Ze kan zich niet voorstellen dat hier de ware niet heeft bijgezeten. Met behulp van haar buurman Colin, een echte rokkenjager, besluit ze al haar exen te bellen voor een nieuwe afspraak. Op deze manier probeert ze er achter te komen of ze de ‘ware’ ooit heeft laten schieten. Helaas, afspraak na afspraak loopt uit op een deceptie. Colin ondergaat Ally’s nukken en grollen gelaten, maar begint haar stiekem toch steeds leuker te vinden. Ally is echter zo geobsedeerd dat ze geen oog voor hem heeft. Hij is slechts haar hulpje. Maar, je raadt het al, het onverwachte gebeurt.

Aanvullende informatie:

Titel: What’s your number
Regisseur: Mark Mylod
Ondertitel: o.a. Nederlands
Beeldformaat: 1.85:1
Geluid: ***/ 5.1 Dolby Digital
Speelduur: 106 minuten
20th Century Fox: 
Extra’s: Unrated cut
Genre: Komedie
Starring: Anna Faris, Chris Evans & Ari Graynor


EDITORS' CHOICE