ARTIKEL

Harman Kardon lanceert nieuwe serie audio/video receivers

Redactie HiFi.nl | 27 juni 2011

Harman Kardon kondigt vandaag een nieuwe serie audio/video receivers aan die 3D ondersteunen. De nieuwe collectie bestaat uit de modellen AVR 156, AVR 158, AVR 165, AVR 265 en AVR 365.

Met een verfijnd design in strakke zwarte en zilveren tinten, en voorzien van HDMI v.1.4a technologie, zijn deze apparaten 3D compatibel en kunnen ze verbonden worden met televisie- of BluRay spelers die 3D ondersteunen. Voorzien van de Logic 7 technologie van Harman Kardon en Dolby True HD en DTS-HD Master Audio™ zorgen ze voor een rijk en krachtig geluid in 360 graden surround, net als in de bioscoop.

 

Gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke oplossing en geavanceerde opties zullen als een blok vallen voor de nieuwe AVR-reeks. Met deze 5.1 channel surround systemen kunnen film- en muziekliefhebbers genieten van een indrukwekkend geluid en beschikken ze over alle flexibiliteit om een geschikte thuisbioscoop te configureren.

Voor diegene die entertainment naar een hoger niveau willen tillen, zijn de AVR 265 en AVR 365 ideaal. Deze 7.1-channel surround systemen zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën. Zo kunnen de AVR systemen verbonden worden met het thuisnetwerk, zodat muziek of internetradio gestreamed kunnen worden. Bovendien kan het geluid in verschillende kamers beluisterd worden en blijft het altijd vol en stabiel, dankzij Dolby Volume en Multizone. De AVR 265 beschikt tevens over 5 HDMI ingangen en 1 HDMI uitgang, de AVR 365 zelfs over 6.  


EDITORS' CHOICE