NIEUWS

Bestel nu het gratis Dutch Audio Event beursmagazine, zolang de voorraad strekt

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 zijn belangstellenden weer van harte welkom in de Koningshof in Veldhoven voor een weekend in het teken van het beste en het nieuwste op het gebied van audio. Wie de beurs wil bezoeken en zich alvast wil oriënteren, kan nu gratis beursmagazine bestellen, zolang de voorraad strekt.

Dutch Audio Event: informatieve beurs met het beste en het nieuwste op audiogebied

De voorbereidingen zijn volop op stoom. Zoals wij eind augustus al hebben geschreven, zullen ruim 250 merken verdeeld over 60 kamers hun producten demonstreren aan de bezoekers van het Dutch Audio Event.

Nóg meer voorpret, maar dan vanuit een terugblik? Lees dan de volledige samenvatting op HIFI.NL, of in het Engels de prachtige showverslaggeving van het team van HIFI PIG. En: dit artikel over de DAE-ambities.

Gratis beursmagazine voor iedereen

Uiteraard is veel informatie verzameld op de website van het Dutch Audio Event, maar veel mensen lezen toch graag informatie in een gedrukte vorm in de vorm van een beursmagazine. Bovendien kan een beursmagazine bewaard worden om later nog eens terug te lezen. En er zijn ook belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om de beurs te bezoeken en het dus moeten hebben van een informatief beursmagazine.

Wie een toegangsbewijs heeft gekocht krijgt sowieso een beursmagazine thuisgestuurd. Het beursmagazine kan echter door iedereen besteld worden zolang de voorraad strekt. Vul hieronder je gegevens in en je krijgt het beursmagazine een week voor de show thuisgestuurd.

Voornaam: *
Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Land: *
E-mail: *



EDITORS' CHOICE