(Gesponsord artikel)



Upgrade je luisterervaring met de gloednieuwe Fresh 'n Rebel Clam Ace Koptelefoon

Redactie Hifi.nl | 01 oktober 2024 | Fresh n Rebel

Het Rotterdamse mobiele must-haves merk Fresh 'n Rebel voegt een nieuwe over-ear koptelefoon toe aan hun line-up: de Clam Ace. Verwacht hetzelfde comfort, met nog coolere functies! Naast een strak, kleurrijk design heeft de Clam Ace de beste tunes, Hybrid Active Noise Cancelling en tot 60 uur speeltijd. Ace jouw studeersessie, lange reis of me-time in stijl!  

Guilty pleasure

Krijg de ultieme geluidservaring met de Clam Ace koptelefoon van Fresh 'n Rebel. Met zijn diepe bas en heldere hoge tonen komt je muziek tot leven. Dankzij de hoogwaardige driver en nieuwste chipset voel je elke beat en geniet je van het rijke gebalanceerde geluid, of je nu klassiekers of trending beats afspeelt (of allebei!). Geniet van comfortabel luisteren met de over-ear pasvorm, zachte oorkussens en verstelbare hoofdband. 

Geen lawaai

Geniet in stilte van je studiesessie, treinreis of dag op kantoor met de Clam Ace. Dankzij de krachtige Hybrid Active Noise Cancelling worden omgevingsgeluiden onderdrukt. Hybrid ANC is een type ANC waarbij zowel een extern gerichte als een intern gerichte microfoon omgevingsgeluiden blokkeren.

Schakel eenvoudig over naar de Ambient Sound Mode om omgevingsgeluid te versterken en veilig door de spits te reizen. Geniet van kristalheldere telefoongesprekken door de dual ENC microfoons en heb geen last van de wind als je buiten muziek luistert of belt dankzij Active Noise Cancelling.

Ambient sound laat achtergrondgeluiden uit de omgeving bewust door. De ambient sound-functie op koptelefoons en oordopjes biedt gebruikers dus een balans tussen isolatie en bewustzijn van de omgeving, wat in veel situaties handig en veiliger kan zijn. Active Noise Cancelling (ruisonderdrukking) en Ambient Sound Modus (omgevingsgeluid) op Fresh 'n Rebel-producten zijn twee soorten geluidstechnologieën die bijdragen aan een ultieme geluidsbeleving. Ruisonderdrukking maakt gebruik van kleine microfoons. Deze detecteren externe ruis en maken daarna een tegengestelde geluidsgolf om de ruis te neutraliseren. Dit kan in realtime of met een vooraf opgenomen geluidsloop. Zie ambient sound daarom als het maskeren van geluid, door een laag achtergrondgeluid toe te voegen aan een ruimte of omgeving. Dit kan met witte ruis, natuurlijke geluiden of muziek. Welke techniek je ook kiest, met jouw koptelefoon geniet je altijd en overal van je muziek.

No-brainer

Je muziek en telefoongesprekken bedienen was nog nooit zo makkelijk. Draai aan het wieltje aan de zijkant van de oorschelp om eenvoudig het volume te regelen en gebruik de klikbare knoppen om bijvoorbeeld een nummer over te slaan of een oproep te beantwoorden.

Schakel moeiteloos tussen twee apparaten met de Multipoint Bluetooth verbinding.

De koptelefoon is verkrijgbaar in 6 toffe must-have kleuren: Dried Green, Dreamy Lilac, Ice Grey, True Blue, Silky Sand en Storm Grey. Combineer de koptelefoon met je accessoires of ga voor je favoriete kleur. Geniet eindeloos van je favoriete muziek met 60 uur speeltijd.

De Clam Ace in het kort:

  • Hybrid Active Noise Cancelling 
  • Ambient Sound Mode met Quick Access 
  • Perfect calling (dual ENC microfoons) 
  • Wind Noise Cancelling 
  • Auto Pause (on-ear detectie) 
  • Multipoint Bluetooth connection (verbind 2 apparaten tegelijkertijd) 
  • 60 uur speelduur

De adviesprijs bedraagt 99,99 euro – kijk voor meer informatie op de website freshnrebel.com.


EDITORS' CHOICE