Vacature verkoopadviseur audio/video bij Poulissen A/V Center in Roermond

Redactie Hifi.nl | 29 april 2024

Poulissen Audio Video Center is gespecialiseerd in audio, video, televisie en streaming producten – en op zoek naar een verkoopadviseur! "Als verkoopadviseur audio/video geef jij de klant een warm welkom en een goed advies." Geïnteresseerd? Lees snel verder!

"Onlangs is onze showroom volledig vernieuwd. Poulissen is hiermee klaar voor de toekomst. Nu zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Vind je het leuk om klanten enthousiast te maken voor kwalitatief mooie producten op het gebied van beeld en geluid? Dan is dit je kans." Onderstaand vind je de volledige vacature.

Wat ga je doen? 

Klanten die bij ons binnenlopen heet jij welkom. Door de juiste vragen te stellen geef jij gepast advies over audio/video-producten. Daarbij geef je een goede demonstratie van de producten die iemand zou kunnen aanschaffen. Bovendien weet jij als geen ander hoe belangrijk die eerste indruk is en je doet er dan ook alles aan om dit goed te laten verlopen. In deze rol ga je je specialiseren in alles wat voorbij komt bij de verkoop van premium audio/video-merken.

Jouw dag als verkoopadviseur bestaat voor een deel uit geplande afspraken voor de verkoop van audio/video producten, maar ook voor de afhandeling van reeds bestelde producten. Verder heb je telefonisch en per e-mail contact met jouw klantenbestand om de relatie te onderhouden. Naast de verkoop van audio/video-producten hou jij je ook bezig met de afronding van webbestellingen en het actueel houden van de showroom. 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast iemand die creatief en pro-actief is in het benaderen van de klanten. Je bent sterk in klantcontact en focust daarbij ook op de relatie op lange termijn. Je hebt een goed gevoel voor verkoop, bent communicatief sterk en werkt goed zelfstandig, maar ook in een team. 

Verder: 
– beschik je over mbo-4 werk- en denkniveau, dan wel een vergelijkbaar niveau;
& ben je in staat om je te verplaatsen in de klant.

Evaring als verkoper is een voordeel maar niet per se noodzakelijk.

Wat bieden wij jou? 

– een goed salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
– een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf;
– aantrekkelijke personeelskorting;
– het volgen van productgerelateerde trainingen;
– goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw en reiskostenvergoeding.

Enthousiast? Stuur dan je reactie naar vacature@poulissen.nl of bel voor meer informatie naar 0475-335716 en vraag naar Johan.

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19, 6041 EX, Roermond
www.poulissen.nl


EDITORS' CHOICE