NIEUWSOvergaauw

Vacature bij Hifi Overgaauw Leiden: fulltime medewerker buitendienst

Redactie Hifi.nl | 02 januari 2024

We beginnen het jaar met een mooie vacature, en wel bij Hifi Overgaauw in Leiden. De speciaalzaak is namelijk op zoek naar een fulltime medewerker buitendienst mét gevoel voor muziek. 

Fulltime medewerker buitendienst

Bezorgen, ophangen en aansluiten van kwaliteitsapparatuur in beeld en geluid: van tv, stereo-installaties met streaming mogelijkheden tot een complete thuisbioscoop. Je gaat serviceproblemen oplossen, advies en uitleg aan huis geven tot klanten aanspreken in de winkel. 

Wat wordt er van je verwacht?

"Dat je muziek leuk vindt, zelfstandig aan de slag kan, fysiek sterk bent en een rijbewijs bezit. We gaan ervan uit, dat we je moeten begeleiden om je kennis qua beeld en geluid op niveau te krijgen, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Wel is het belangrijk, dat je durft te boren en met netwerken cq computers kunt omgaan – onze apparatuur hoort steeds vaker in een compleet netwerk thuis. Kennis van elektronica en gereedschap wordt gewaardeerd. Maar voor deze functie geldt ook: ervaring doe je aldoende op. Wij bieden een werkplek met mensen die graag met plezier naar hun werk gaan en een goed stuk geluid wel weten te waarderen."


"Ook werken we echt als een team. Als volledig zelfstandig familiebedrijf gespecialiseerd in kwaliteitsaudio en tv vinden alle activiteiten plaats onder één dak: van inkoop en verkoop tot nazorg (bezorgen) van grote en kleine installaties en projecten en de nazorg. Daarom is geen dag hetzelfde en heb je de kans om je te ontwikkelen."

Meer weten? Mail dan naar silvia@overgaauw.com of kom langs in de winkel met je cv.

Hifi Overgaauw Leiden | Breestraat 146-148 | overgaauw.com


EDITORS' CHOICE