(Gesponsord artikel)NIEUWSHegel

Stevige aanbieding Hegel H190

Redactie Hifi.nl | 29 november 2023 | Hegel

Hegel heeft in de laatste maand van het jaar een zeer interessante aanbieding. De prijs van de H190 stereo versterker van de Noorse fabrikant is namelijk verlaagd van 3.495 naar 2.995 euro!

De H190 is een krachtige stereo versterker met DLNA streamingmogelijkheden die muziek kan afspelen van elk streamingplatform, inclusief AirPlay. Met configureerbare ingangen, een high-end DAC en een hoofdtelefoonuitgang aan de voorkant kun je genieten van gebruiksgemak met ultieme geluidskwaliteit. De H190 van geanodiseerd zwart of wit aluminium met een OLED-scherm is mooi genoeg om het middelpunt te zijn in elk systeem en krachtig genoeg om bijna elke luidspreker op de markt aan te sturen.

"De Hegel H190 is een veelzijdig geïntegreerd toestel dat eigenlijk heel dicht bij het ideaal van een transparante, krachtige versterker staat", zo valt er in onze recensie te lezen. "Het is echt high-end en tegelijkertijd ook geschikt voor het ‘echte’ leven, dankzij streamingopties als Spotify Connect." Maar neem het niet van ons aan, en ga het vooral zelf eens uitproberen. Met deze tijdelijke actie is de drempel daartoe aanzienlijk verlaagd!

De deelnemende winkels in Nederland vind je hier | het overzicht in België vind je hier

MERK

EDITORS' CHOICE