NIEUWSHi-Stands

Hi-Stands voegt Thorens draaitafels en accessoires aan het assortiment toe

Hi-Stands, de webshop voor hoogwaardige audio- en video accessoires, is verheugd om aan te kondigen dat ze nu officieel dealer zijn geworden van de prachtige draaitafels en accessoires van het gerenommeerde merk Thorens. Deze uitbreiding van het assortiment komt voort uit de groeiende vraag van klanten en de wens van Hi-Stands om aan hun behoeften te voldoen.

Hi-Stands heeft een uitgebreid assortiment aan audioproducten en accessoires van topkwaliteit, waardoor je er al jaren terecht kunt voorr alles wat met audio en video te maken heeft. "Het toevoegen van Thorens aan dat aanbod is een natuurlijke stap om te voldoen aan de behoeften van muziekliefhebbers en audiofielen die op zoek zijn naar de beste draaitafels en accessoires."

Thorens, een merk met een rijke geschiedenis en een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van audiokwaliteit, is de perfecte aanvulling op het assortiment van Hi-Stands. Thorens staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en compromisloze aandacht voor geluidskwaliteit, en ze hebben een loyale aanhang onder muziekliefhebbers over de hele wereld. Eric Beenhakkers van Hi-Stands: "We zijn verheugd om onze klanten toegang te bieden tot de prachtige wereld van Thorens draaitafels. Het is een merk dat synoniem staat voor vakmanschap en audiokwaliteit, en we zijn er trots op om hun producten aan te bieden. We geloven dat Thorens een welkome aanvulling zal zijn op ons assortiment en dat het gewaardeerd zal worden door onze klanten."

Hi-Stands heeft hun aanbod uitgebreid met Thorens draaitafels en accessoires. Ze blijven zich inzetten voor het leveren van top audioproducten aan hun klanten. Of je nu een ervaren vinyl liefhebber bent of net begint in de wereld van audio, Hi-Stands heeft nu meer te bieden om aan jouw wensen te voldoen.

Over Hi-Stands
Hi-Stands is een vooraanstaande online winkel die gespecialiseerd is in hoogwaardige audio- en videoproducten, evenals accessoires. Met een sterke toewijding aan klanttevredenheid en een passie voor geluidskwaliteit, streeft Hi-Stands ernaar om de ultieme bestemming te zijn voor audio- en videoliefhebbers. Voor meer informatie en om het assortiment Thorens producten te ontdekken, bezoek de website van Hi-Stands op www.hi-stands.eu


EDITORS' CHOICE