Devialet Phantom Experience bij Sound Kitchen in Rotterdam: doorlopende demonstraties op 28 oktober

Redactie Hifi.nl | 03 oktober 2023 | Devialet

Devialet is een Franse fabrikant van bijzondere actieve luidsprekers. Op zaterdag 28 oktober a.s. ben je van harte uitgenodigd bij Sound Kitchen in Rotterdam om de Phantom Home Cinema zelf eens aan het werk te horen. Zeven stuks van het model Phantom II zullen worden neergezet in een surround opstelling en er is de hele dag een doorlopende demonstratie.

Devialet Experience: Phantom Home Cinema bij Sound Kitchen

Sound Kitchen en importeur D&D Audio organiseren op zaterdag 28 oktober a.s. een bijzondere demonstratie van luidsprekers van het Franse Devialet. De gehele dag door is Phantom Home Cinema te beluisteren. Dat zijn zeven stuks van het model Phantom II in een thuisbioscoop opstelling. Sound Kitchen is een espressobar en audiodealer. De deuren zijn tot 18.00 uur geopend, zodat er vanaf de tweede helft van de middag ook nog genoten kan worden van een fraai glas wijn.

Als klap op de vuurpijl zal Sound Kitchen samen met D&D een setje van de gloednieuwe Devialet Gemini II weggeven, uitgevoerd in zwart of wit. Wat je daarvoor moet doen? Kom langs, dompel je onder in de unieke Phantom Home Cinema opstelling en laat – als je alle decibellen en de indrukwekkende laagweergave hebt overleefd – de gastheren weten hoe de kennismaking met de Devialet Phantoms jou bevallen is. Weet jij deze belevenis het beste in woorden te vatten? Dan ga je niet alleen een ervaring rijker naar huis, maar mag je jezelf ook de trotse bezitter van een set Gemini II high-end in-ears noemen!

Wie tot slot nog niet genoeg getriggerd is door een zevenkoppige Phantom-opstelling kan bij een bezoekje aan Sound Kitchen ook ‘gewoon’ naar de Devialet Dione soundbar komen luisteren. Niet via de krachtige JBL, maar gewoon met HDMI Arc rechtstreeks de tv in bewijst ook deze Devialet dat een heel imposant laag niet noodzakelijk uit een hele dikke behuizing – of een batterij aan subwoofers – hoeft te komen. En laten we niet vergeten dat er buiten de home cinema-ruimte in het midden van de winkel ook meer dan genoeg te zien, beluisteren en zelfs proeven valt. Een bezoekje is dus sowieso een aanrader!

Lees ook onze recensie over de Devialet Dione.

Meer weten over de demonstratie of de luidsprekers van Devialet? Bekijk dan de website van D&D Audio.

Sound Kitchen: Allround experience

Sound Kitchen is meer dan een walhalla voor head-fi alleen. Ben je op zoek naar een allesomvattende zintuiglijke ervaring? De vakkundige barista’s aan de Samuel Soesmanstraat serveren met trots de beste koffie van Manhattan Coffee Roasters, Jing en Twenties Tea, verfrissende limonades van Loopuyt, huisgemaakte warme chocolademelk en zoetigheden van chefkok Francois Geurds en de pastries van Harvest Café.

Lees ook het verslag van ons bezoek aan Sound Kitchen.

Adres en contactgegevens Sound Kitchen

Sound Kitchen
Samuel Soesmanstraat 52
3015 GL Rotterdam
Tel: 010 - 310 7945
info@the-soundkitchen.com
www.the-soundkitchen.com


EDITORS' CHOICE