Luistershow bij BigBoysAudioToys samen met X-fi high-end audio import op zaterdag 29 april a.s. rondom buizenversterking en (stroom)bekabeling

Op zaterdag 29 april a.s. zal BigBoysAudioToys een luistershow organiseren waarbij buizenversterkers van de Amerikaanse fabrikant Conrad-Johnon luidsprekers van PMC zullen aansturen. Als bron zal Kalista’s Dreamplay CD-loopwerk worden ingezet en alle kabels komen van Furutech. Er is een ochtend- en een middagsessie en belangstellenden wordt verzocht om zich aan te melden. De toegang is gratis.

Luistershow op zaterdag 29 april 2023 bij BigBoysAudioToys

BigBoysAudioToys is importeur van o.a. de Amerikaanse buizenmerken Conrad-Johnson en Atma Sphere. Tijdens de show zullen de Conrad Johnson ET6SE voorversterker en Classic 120 eindversterker ingezet met de PMC Fact.12 luidsprekers. Als bron o.a het prachtige Dreamplay CD-loopwerk van Kalista. Alle bekabeling wordt verzorgd met de toplijn van Furutech.

“Stroom is voor de aansturing - en daarmee de klank - van een buizenversterker van levensbelang! Deze prachtige demonstratieset is natuurlijk al een genot om naar te luisteren, maar we willen de luisteraars de verschillen laten horen bij het wijzigen van de stroomtoevoer. Kun je bij zo’n mooie set het verschil horen tussen een stroomkabel van 200 euro en een van 2.000 euro?” aldus Hans Scholten van X-fi.

Geïnteresseerden zijn zaterdag 29 april a.s. van harte welkom in de showroom in Uithoorn om het verschil te ervaren. Er zullen twee sessies worden gehouden. Bezoekers kunnen inschrijven voor de ochtendsessie vanaf 10.30 uur of de middagsessie vanaf 13.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wie zeker wil zijn van en plekje moet zich snel inschrijven.

Meer weten? Kijk dan op de website van BigBoysAudioToys, ook voor inschrijving.



EDITORS' CHOICE