PUUR hifidelity presenteert: Clarisys Audio, Clearaudio & Goldmund (reprise)

Redactie Hifi.nl | 29 maart 2023

Wegens groot succes verlengd! "Komende week is er opnieuw de gelegenheid om deze fantastische set te komen beluisteren. De fenomenale Clarisys Audio Minuet in combinatie met de Goldmund Telos 590 NextGen versterker/DAC en de prachtige Clearaudio Master Innovation draaitafel voorzien van 12" Universal arm met Stradivari element en de Balance Reference phono stage. Het digitale deel wordt verzorgd door onze Pink Faun 2.16 streamer, de bekabeling is de top van AudioQuest met Niagara 7000 netfilter."

Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden bij PUUR hifidelity in Zeist al volledig in het teken van een luistershow rond bovenstaande set met Clarysis. Dat event krijgt komende vrijdag en zaterdag, mede vanwege de reacties die het team van PUUR ontving, een reprise: op vrijdag de 31ste van 14.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 1 april van 10.00 tot 17.00u uur, aan de Slotlaan 306 in Zeist.

"First up, Clarisys Audio on Goldmund works fantastic together! What captured immediately on this system was the level of speed, transparency, resolution, and immersive soundstage with sharp layering, never obtrusive, on the contrary, relaxing and engaging, with the speakers disappearing!!" - Gregor Rothensee, Bridging Audio

"Het eerste nummer was op mijn verzoek, Lady Blackbird met Fix It. Ik ken dit nummer erg goed en de Minuet zet een tonaal goed geluid neer, erg compleet en een onwezenlijk diep laag. Ik heb nog geen enkele magnetostaat, van dit formaat, beluisterd die zulk diep en krachtig laag kan neerzetten. De weergave was erg stressvrij, dynamisch, kortom het was genieten." - Guido de Laet

Alvast een uitgebreidere indruk krijgen van de prestaties en klank van de luidsprekers van Clarisys Audio? Lees dan ons verslag van het bezoek van de Cost Is No Object luistershow bij Alpha High End in Brasschaat.

Clarysis, Clearaudio en Goldmund bij PUUR hifidelity
Vrijdag 31 maart, 14.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 1 april, 10.00 tot 17.00 uur
Slotlaan 306, Zeist

Meer weten? Kijk dan op de website van PUUR hifidelity.


EDITORS' CHOICE