NIEUWSHOBO hifi

Gezocht: verkoopmedewerker webshop HOBO hifi, op het nieuwe HOBO HQ Waardenburg

Redactie Hifi.nl | 23 maart 2023

Zijn muziek en film jouw hobby? Spreekt techniek je aan? Kan je verkopen en heb je iets met de fraaie audio- en videoproducten van HOBO hifi? Lees dan snel verder, want het hoofdkantoor van HOBO hifi in Waardenburg is op zoek naar een collega voor de webshop!

"Ben je commercieel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder, want wij hebben de droombaan voor jou! Om de sterke groei van onze organisatie op te kunnen vangen zoeken wij direct een commercieel medewerker voor de webshop in Waardenburg!"

HOBO hifi is specialist in beeld en geluid. Met 5 vestigingen en de webshop behoort de keten tot één van de belangrijkste spelers op de markt. "Iedereen binnen ons bedrijf heeft passie voor mensen, muziek, film en techniek en wij voelen ons dagelijks bevoorrecht om van onze hobby ons werk te mogen maken. Want wie wil er nou niet dagelijks omringd worden door de mooiste merken en producten en ook nog eens met blije klanten? Hifi kopen is namelijk leuk, onze klanten investeren immers in emotie. Dus het verkopen ervan is net zo leuk!"

Webshopmedewerker bij HOBO hifi

Als webshopmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen van de webshop. Vanuit je adviserende rol bewaak je ook de hoge mate van servicegerichtheid die HOBO als organisatie nastreeft. Je begeleidt klanten met het maken van hun keuze. Je beantwoordt vragen die per telefoon, e-mail en chat binnenkomen. Naast deze taken ontvang je ook de klanten die langskomen voor het halen en brengen van producten en reparaties. En ondersteun je het team met het online zetten van content.

Standplaats is het mooie nieuwe hoofdkantoor van HOBO hifi in Waardenburg, waar je de klant samen met je enthousiaste collega's klanten blij mag gaan maken. Je wordt intern opgeleid, zodat je alles leert over hifi en de producten die HOBO hifi levert. Maar ook nemen ze je bij de hand om je wegwijs te maken in de digitale wereld achter een webshop. Het is dus handig als je goed bent in de Nederlandse taal in woord en geschrift, en affiniteit hebt met computers en techniek (naast muziek en hifi, natuurlijk). 

Kijk op de website van HOBO hifi voor de volledige vacature en de contactmogelijkheden


EDITORS' CHOICE