NIEUWSKlipsch

Audioclub SimplyStereo in Lint (BE) organiseert avonden rond hoornspeakers

Redactie Hifi.nl | 07 februari 2023 | Klipsch | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

In de redactiemail ontvingen we een bericht uit het Belgische Lint, waar een nieuwe audioclub is opgericht: SimplyStereo. Het is weer even geleden dat we een item van een audioclub deelden, en een dergelijk initiatief kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen. Vandaar dat we graag de agenda voor februari én de contactgegevens even delen. 

Op drie verschillende momenten in februari zal audioclub SimplyStereo een avond inrichten rond hoornluidsprekers, en dan specifiek de toepassing in monitoren. "Tijdens de vorige bijeenkomst is namelijk de vraag gesteld om wat dieper in te gaan op dit bijzonder type luidspreker, dus bij dezen hebben we een avondvullend programma opgesteld voor de clubleden én voor andere geïnteresseerden."

Dankzij de fijne samenwerking met de invoerder van Klipsch staan er twee sets in demo: een actieve opstelling  "model Five" (voor geïnteresseerden die actief met muziek bezig zijn), gekoppeld aan een Tascam-12 set, en een 'passieve' set met de beste compacte hifi-monitor RP-600M2 aangestuurd met een hybride McIntosh.

De data in februari zijn:

  • Woensdag 15 februari 2023 om 19 h en om 20 h (elke demo duurt ca. 50 minuten)
  • Woensdag 22 februari 2023 om 19 h en om 20 h (elke demo duurt ca. 50 minuten)
  • Vrijdag 24 februari 2023 vanaf 19 h tot.....(voor de leden van de club).

SimplyStereo is te vinden aan de Duffelsesteenweg nummer 12 in Lint. Let wel, er geldt per avond een maximum van 8 à 10 deelnemers per sessie. De twee woensdagen zijn geheel open om met de club kennis te kunnen maken, de bijeenkomst op vrijdag 24 februari is voor leden.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via e-mail, simplystereo@telenet.be, waar je ook terecht kunt voor meer info.

MERK

EDITORS' CHOICE