NIEUWSKing Audio

Nieuwe luidsprekers van EPOS en JM Reynaud deze week op demo bij King Audio

King Audio in Velp heeft het assortiment in januari aangevuld met de luidsprekers van JM Reynaud. Ook heeft de speciaalzaak de gloednieuwe Epos ES14N luidsprekers van Karl-Heinz Fink om huis gehaald. Reden genoeg om de gehele week demo's te verzorgen rond deze twee merken! Je bent tot en met zaterdag 11 februari op afspraak van harte welkom, de speakers staan aangesloten op de erg fraaie Canor AI 1.20 puur klasse A-versterker.

"Onvermoeibaar muzikaal en al vanaf 1967 op de markt", aldus King Audio over JM Reynaud. "Deze keuze was er een die al een poos in de maak was. De kwaliteiten van deze speakers kunnen we niet omheen. Aangezien deze fraaie Fransozen weinig vertegenwoordigd worden in Nederland nu dus bij King Audio, ervaar het zelf!"

'Het heeft een tijd geduurd dat het nieuwste model van de (nieuwe EPOS) Fink family beschikbaar was. Nu eindelijk gearriveerd en King Audio is als vanouds een van de eerste die dit soort juweeltjes heeft staan. Erg blij mee!"

Epos is een van oorsprong Brits luidsprekermerk dat in 1983 is opgericht door Robin Marshall. In 2020 is het merk overgenomen door Karl-Heinz Fink, oprichter van het Duitse FinkTeam. Epos heeft op de High End audiobeurs in 2022 het eerste nieuwe model sinds de overname door FinkTeam aan het publiek getoond. Je leest er hier meer over, maar ga vooral bij King Audio langs om ze zelf aan het werk te horen.

Kijk voor meer info en contactgegevens op kingaudio.nl.


EDITORS' CHOICE