NIEUWSStassen Hifi

Weggeefactie: 10x exclusief hifi-diner bij Stassen Hifi

Redactie Hifi.nl | 20 december 2022

We starten vandaag met onze Twelve Days of Christmas, waarmee we de laatste 12 dagen van 2022 aftellen. Tot en met zaterdag 31 december vind je onze traditionele weggeefacties op onze homepage, met direct een hele mooie om mee te beginnen: een exclusief hifi-diner in het Palazzo luisterkasteel van Stassen Hifi!

Hifi-diner in het Palazzo luisterkasteel

Stassen Hifi organiseert een unieke ervaring voor de lezers van HIFI.NL & HIFI.BE. "We nodigen u namelijk uit als gast voor een exclusief 5-gangen hifi-diner, dat in 5 verschillende luisterruimtes in ons Palazzo luisterkasteel plaats zal vinden! In elke luisterruimte kunt u van een andere high-end opstelling genieten onder het genot van heerlijk eten dat verzorgd wordt door chefkok Dennis Gommans van Gommianz."

De hifi-adviseurs van Stassen Hifi begeleiden het diner met deskundig advies en zullen al uw vragen graag beantwoorden. Kijk voor meer informatie over Stassen op www.stassen.nl, en voor de specialiteiten van chefkok Dennis Gommianz op www.gommianz.nl

Om aan de actie mee te doen, vul je onderstaand je gegevens in en laat je ons via de toelichting weten waarom jij en een vriend(in)/partner/collega graag kans maken op het hifi-diner van Stassen Hifi. Er is plaats voor maar liefst 20 personen, wat betekent dat we 10 winnaars kunnen selecteren, die ieder een +1 mee mogen brengen. 

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

De actie loopt tot week 1 van 2023, winnaars krijgen op donderdag 5 januari bericht. De datum van het hifi-diner wordt in overleg met Stassen Hifi bepaald nadat de winnaars bekend zijn. 


EDITORS' CHOICE