NIEUWSiEar Tilburg

Stem op de Audio Show iEar' HIFI Awards! | STEMBUS GESLOTEN

Zaterdag en zondag aanstaande is het zover, de Audio Show iEar' 2022! De hele voorbeschouwing vind je hier, maar op deze pagina focussen we graag op de prijzen die we weer uit gaan reiken in het Willem II-stadion in Tilburg!

Net als op voorgaande edities is HIFI.NL natuurlijk mediapartner en zijn we met een stand aanwezig om al vanaf de show nieuwsberichten te delen in de loop naar het uitgebreide verslag na het weekend. En net als ieder jaar gaan we op zondag van de show langs de velden om de felbegeerde Audio Show iEar' HIFI Awards uit te delen. Maar liefst 12 stuks, om precies te zijn. Dat zijn onze 3 redactionele Awards (Beste Sound, Beste Experience, Beste Stand) en de in totaal 9 publieksprijzen waar jij – de lezer en de bezoeker – via deze pagina tot zaterdagavond 26 november 18.00 uur op kunt gaan stemmen!

In totaal 9 categorieën dus, van luidsprekers tot versterkers en streamers, en van platenspelers tot head-fi en accessoires, vind je onderstaand de volledige lijsten met genomineerden. Alle producten op deze shortlist kun je terugvinden op de website van iEar', zijn gedurende de twee dagen van de Audio Show in het Willem II-stadion te vinden, en in veel gevallen uitgebreid in demo aan de tand te voelen.

De uiteindelijke winnaars? Die bepalen jullie!

Audio Show iEar' HIFI Awards 2022

In de 9 onderstaande categorieën hebben we steeds een variërend aantal genomineerden geplaatst, braaf in alfabetische volgorde. Het is aan jullie als lezers van HIFI.NL/.BE en natuurlijk als bezoekers van de Audio Show iEar' om per categorie op jouw voorkeur te stemmen. Het staat je volledig vrij om te bepalen op welke awards je je stem uit wil brengen. Uiteraard mag je in alle 9 productcategorieën meedoen. 

De verkiezing loopt tot het einde van de eerste showdag, zaterdag 26 november, 18.00 uur. De stemmodule tot slot is dynamisch, wat betekent dat je na het uitbrengen van je stem meteen kunt zien wat de tussenstand is, die je vervolgens live kunt volgen tot aan de laatste seconden van de verkiezing. Uitreiking vindt plaats op de show.

* UPDATE ZATERDAG 26 NOVEMBER 18.00 UUR: DE STEMBUSSEN ZIJN GESLOTEN

BESTE VERSTERKER

BESTE STREAMER/DAC/SOURCE

BESTE LUIDSPREKER

BESTE WIRELESS LUIDSPREKER

BESTE HEADFI

BESTE ACCESSOIRE

BESTE PLATENSPELER

BESTE RECEIVER / ALL-IN-ONE

BESTE SUBWOOFER

 

=== AUDIOSHOWIEAR.NL ===


EDITORS' CHOICE