NIEUWSiEar Tilburg

Vraag de Audio Show iEar 2022 beurscatalogus aan!

Showgeweld! We blijven maar met artikelen rond voorbije en aanstaande audio-events komen. Dat komt omdat de agenda uitpuilt met opties, en dat wordt in november alleen nog maar gekker. Na twee Brusselse shows op 5/6 én op 12/13 november is Nederland weer aan de beurt op 26/27 november, en wel in het Willem II Stadion in Tilburg. Je kunt natuurlijk hier alles al lezen over Audio Show iEar' 2022, maar niks maakt de voorpret zo geslaagd als een heerlijk beursmagazine om fysiek doorheen te bladeren...

Wil je alvast voorproeven? Voor iedere editie van de Audio Show iEar' maakt de organisatie een prachtige beurscatalogus uitgebracht, boordevol previews en met veel nieuws en informatie van de deelnemers en hun producten. Deze keer zelfs dubbeldik met ruim 120 pagina's! Je ontvangt de beurscatalogus gratis bij de entree op show, maar het is ook mogelijk om hem een kleine twee weken voorafgaand aan de show alvast thuis te ontvangen, gratis en voor niets! Zo blijf je volledig op de hoogte en kan de voorpret beginnen. 

Op 3 november is de inschrijving gesloten. Het iEar' beursmagazine is in de iEar' winkels en tijdens de show ook verkrijgbaar.


EDITORS' CHOICE