NIEUWSQuadral

Quadral viert zijn 50e verjaardag met de limited edition Aurum Titan VIII

Het Duitse audiobedrijf Quadral viert dit jaar zijn vijftigjarig jubileum en grijpt de gelegenheid aan voor het uitbrengen van de vloerstaande Aurum Titan VIII. Wie een paartje zou willen hebben van dit bijzondere jubileummodel, moet niet te lang nadenken. Quadral zal slechts honderd paar van de Titan VIII jubileumeditie maken.

Quadral Aurum Titan VIII

Het in de Duitse stad Hannover gevestigde Quadral viert dit jaar zijn gouden jubileum en kan terugkijken op een volledige vijf decennia ontwikkeling en bouw van luidsprekers en elektronic, allemaal 'Made in Germany'. De ontwikkeling van de eerste Titan begon in 1981, d.w.z. 41 jaar geleden. Gedreven door de claim om de lat voor audiofiele geluidstransducers nog hoger te leggen zag de eerste generatie van de Titan in 1981 het levenslicht. Nu, na vijf decennia bedrijfsgeschiedenis, heeft Quadral besloten om de grootste van de "Titans" nieuw leven in te blazen en lanceert de Titan VIII opnieuw in een gelimiteerde oplage van slechts 100 paar.

Met een ribbon-tweeter, Altima high-tech chassis en het drukkamer/basreflex principe, belichaamt de Titan VIII nog steeds alle belangrijke Aurum Titan-tradities en vertrouwt hij tegelijkertijd op hoogontwikkelde en nieuwe technologie. Volgens de fabrikant combineert de vloerstaande Titan VIII kristalhelder geluid tot in de hoogste frequenties, ongekende impulsgetrouwheid, de fijnste contouren in het middenbereik en indien nodig brute kracht in het laagbereik.

Quadral Aurum Titan VIII: prijs en leveringsinformatie

We weten niet wanneer de levering van de Quadral Aurum Titan VIII gaat beginnen. Op Duitstalige websites hebben wij een prijs gezien van 12.000 euro per paar.


EDITORS' CHOICE