Rode vlaggetjes weken van 25 mei tot 18 juni bij Uw Hifi Choice in Soest

De in Soest gevestigde audiodealer Uw Hifi Choice ziet zich geconfronteerd met het feit dat een groot deel van zijn verpakkingsmateriaal van de courante voorraad in de winkel verloren is gegaan door een grote brand. De dozen en ander verpakkingsmateriaal lagen elders opgeslagen en nu heeft Uw Hifi Choice dus een verzameling goed werkende apparaten waar geen doos of gedrukte handleiding meer bij is. Die goed werkende apparaten gaan met korting weg in de periode van 25 mei tot 18 juni. Geen bizarre stuntprijzen want de producten zijn in nieuwstaat of demostaat.

Producten met rode vlaggetjes c.q. korting bij Uw Hifi Choice

“In de nacht van 2 op 3 april heeft een grote brand in Soest een bedrijfspand in as gelegd. Naast privé eigendom zijn ook alle lege dozen die hier stonden opgeslagen, de verpakking van de courante voorraad uit de winkel van UHC, verloren gegaan in de brand of hebben rook- en-of waterschade. Het magazijn aan onze showroom is relatief klein en hier staan de dozen die gevuld zijn met voorraad en gelukkig maar. Onderzoek is nog lopende maar de schade komt al aardig aan het licht en is niet vriendelijk. Zonder doos en/of boekjes en accessoires van deze producten wordt niet alleen de verkoop straks bemoeilijkt maar ook het transport voor demonstraties en shows.

Dit betekent dat voor de producten in de winkel (waarvan incompleet) wij ‘rode vlaggetjes weken’ organiseren. Wij hebben een lijst opgesteld waar de betreffende hifi en tv’s op vermeld staan. Tussen 25 mei en 18 juni a.s. hangen er vlaggetjes aan de elektronica en weergevers die we extra voordelig van de hand willen/kunnen doen. Verwacht geen bizarre stuntprijzen, de producten zijn immers in top (demo) staat.

Handje klap is de bedoeling, direct meenemen, zonder doos,” aldus de verklaring van Uw Hifi Choice.

Adres en contactgegeven Uw Hifi Choice

Uw Hifi Choice
Steenhoffstraat 15
3764 BH Soest

Tel. +31(0)35 – 603 5825
GSM Donny: +31(0)6 – 2229 6388
GSM Mark: +31(0)6 – 1091 4496
Website: https://uwhifichoice.nl/


EDITORS' CHOICE