NIEUWSiEar Tilburg

iEar' Invites KEF op 12, 13, 14 mei met KEF Reference Meta, Blade Meta én een wereldprimeur

Redactie Hifi.nl | 12 mei 2022 | KEF

KEF komt op 12 mei met een stevige wereldprimeur, en dat blijft bij iEar' niet onopgemerkt. Je bent die donderdag, maar ook op de vrijdag en zaterdag, van harte welkom om kennis te maken met wat er die dagen onthuld gaat worden. Daarnaast mag je rekenen op onder meer de KEF Blade en Blade Two in Meta-uitvoering en de gloednieuwe KEF Reference-modellen, die voor het eerst eveneens van Meta-techniek zijn voorzien. Je vindt onderstaand de volledige uitnodiging.

iEar' Invites: KEF

"Luidsprekerfabrikant KEF bestaat 60 jaar en dat gaan we vieren. Ruim 10 jaar na oprichting werd de Reference serie geïntroduceerd. Eind vorige eeuw bracht deze serie één van de meest bijzondere en inmiddels de zeldzaamste KEF productiespeaker voort: KEF Reference Model 109, "The Maidstone" (mét ST109 super tweeter). Niet voor niets vernoemd naar de plek waar oprichter Raymond Cooke startte met zijn KEF speakers en waar anno 2022 nog steeds de Reference modellen hand-made worden gefabriceerd.

"Als bevlogen KEF-dealer beschikt iEar' over een set Maidstones en aan de hand van dit unieke stukje KEF historie zullen we KEF's 60-jarige verjaardag gaan vieren op 12, 13 en 14 mei met de introductie van de nieuwe Reference modellen KEF Reference META en KEF Blade META. Natuurlijk komt Brand Ambassador van KEF, Johan Coorg langs voor alle info en goede muziek en of het allemaal nog niet genoeg is, gaan we naast dit alles nog een KEF wereldprimeur onthullen! Tot 12, 13 en 14 mei bij iEar'!"

Als KEF liefhebber en ook als muziekliefhebber wil je hier natuurlijk bij zijn. Meld je van te voren wel even aan. Dat kan via de website van iEar': iear.nl/nieuws/iear-invites-kef/.

KEF Blade & Reference

De KEF Blade & Reference modellen zijn bijgewerkt met KEF’s nieuwste akoestische innovaties, waaronder Metamaterial Absorption Technology (MAT).

"KEF lanceert met trots de nieuwste technologie in hun baanbrekende Blade luidsprekers. De Blade’s laten zien hoe innovatie en design het meest nauwkeurige en realistische geluid kunnen creëren met akoestiek in gedachten. KEF wordt gekenmerkt door zijn uitstekende geluidskwaliteit en streeft naar een superieure luisterervaring. Blade gaat over het perfectioneren van een baanbrekend concept om mensen te verrassen met de ultieme luisterervaring. De ontwikkelingen in de nieuwste Blade vloerstaande luidsprekers zijn talrijk, waaronder de toevoeging van Metamaterial Absorption Technology (MAT)."

"De Reference reeks laat zien hoe innovatie en design het meest nauwkeurige en realistische geluid kunnen creëren met akoestiek in het achterhoofd. KEF wordt gekenmerkt door zijn uitstekende geluidskwaliteit en streeft naar een superieure luisterervaring. Elk paar Reference-series speakers kan binnen een halve decibel worden gekoppeld aan de door het laboratorium onderhouden referentiestandaard. Vandaar hun naam."

"De Reference-serie omvat twee drieweg vloerstaande luidsprekers, een drieweg staande luidspreker en twee drieweg center luidsprekers die ook kunnen worden gebruikt als links-midden-rechts (LCR) luidsprekers. Het zijn elegante luidsprekers voor luisteraars met een uitstekende smaak; een luidspreker die een leven lang herinneringen zal opleveren en net zo lang zal presteren."

Alle info en aanmelden: iear.nl/nieuws/iear-invites-kef/.

MERK

EDITORS' CHOICE