NIEUWSVortex Hifi

100 ThuisTesters gezocht voor de Vortex HiFi Power Cap Sigma

De HIFI.NL ThuisTest is inmiddels een welbekende rubriek. We verwachten op korte termijn een aantal lezersindrukken van de KEF KF92 subwoofer, gaan in april aan de slag met een viertal reviews van Dynaudio Emit, en hebben ook vandaag weer een mooie oproep. Samen met Daluso hebben we namelijk maar liefst 100 Vortex Hifi Power Cap Sigma te vergeven voor een ongeëvenaard lezerspanel van 100 deelnemers sterk! Het verschil is dat je review maar 50 woorden lang mag zijn, en dat je de Power Cap nog mag houden ook. Plus: onder de leden van het enorme lezerspanel verloten we ook nog twee stuks Ground Manager kabels en twee stuks Iraser 4 demagnetizers. 

*DEELNAME IS GESLOTEN

Vortex HiFi Power Cap Sigma

De Vortex HiFi Power Cap Sigma is een hulpmiddel voor een effectievere geluidsafstemming van je audiosysteem. Het doel is het verminderen van tal van stress-invloeden tijdens het luisteren om de muziekbeleving naar een hoger niveau te brengen. Of dat werkt laten we graag jullie! We hebben daarvoor de beschikking over 100 stuks die we, in ruil voor jullie korte reviews, met plezier willen delen.

Instructies voor de Vortex ThuisTest

In overleg met Daluso hebben we voor alle deelnemers onderstaande instructies opgesteld voor de review van de Vortex HiFi Power Cap Sigma;

  • kies en beluister eerst drie muziekstukken die je goed kent;
  • plaats vervolgens de Power Cap Sigma in een (vrij) stopcontact (wandcontactdoos of stekkerdoos) dicht bij de hifi-set en noteer de datum en tijd van plaatsing;
  • start de eerste luistersessie van de drie muziekstukken op 15 minuten na plaatsing, daarna om de 1-2 uur;

Kanttekening van Ed Doggen (Daluso): let op, gedurende de eerste uren wordt het geluid eerst sléchter. Dat komt door een herstructurering van energieën. Daarna moet het gaandeweg snel beter worden.

  • luister dezelfde muziekstukken de volgende dag, op dag 1 van de test; herhaal op dag 2, 3, 5 en 7;
  • maak op de 7de en laatste dag een verslag van zo'n 50 woorden met de belangrijkste ervaringen en deel deze met redactie@hifi.nl onder vermelding van Vortex HiFi. Vergeet daarbij niet om het handgeschreven nummer op het blikje van je Power Cap Sigma mee te sturen, want dat nummer gaat mee in de loterij om de Ground Manager kabels en de Iraser4 demagnetisers ter waarde van 600 euro per stuk.

 

ThuisTest Vortex HiFi: aanmelden

Opgeven voor deze actie doe je via onderstaand formulier. Dat kan t/m woensdag 30 maart. Geselecteerde deelnemers krijgen in de week van maandag 4 april bericht, en mogen de Vortex HiFi Power Cap Sigma dan snel in de brievenbus verwachten. Om dat te faciliteren, vragen we je in onderstaand formulier ook je adresgegevens achter te laten. Deze worden uitsluitend gebruikt voor deze actie, en worden per 1 april weer verwijderd. 

*DEELNAME IS GESLOTEN - DEELNEMERS HEBBEN OP 30 MAART BERICHT GEHAD

Wil je meedoen, dan vragen we je ook om bovenstaande instructies voor de review van 50 woorden in acht te nemen. En vergeet tzt niet je deelnamenummer te vermelden in de e-mail met je beoordeling, want eind april worden onderstaande prijzen (2x de Ground Manager kabels, 2x de Iraser4 demagnetiser) verloot onder alle deelnemers die hun review met de beoordeling van de Power Cap Sigma ingestuurd hebben. Meer tekst en uitleg over planning, deadlines en de loterij krijg je sowieso als je in april bij de 100 geselecteerden zit.

MERK

EDITORS' CHOICE