Expert Meppel voegt AudioQuest toe

Expert in Meppel heeft AudioQuest toegevoegd aan het assortiment met hifi-merken, waar je onder meer ook Bowers & Wilkins, Marantz en Rotel vindt. Het team heeft onder meer het interlinkprogramma van AudioQuest in het aanbod opgenomen. Ook de nieuwste active modellen van Q-Acoustic zijn inmiddels binnen, evenals de Formation producten van B&W.

Expert Meppel

De historie van ons bedrijf aan het Prinsenplein gaat terug tot de jaren zeventig van de vorige eeuw. De huidige ondernemer begon zijn werkzaamheden eind jaren tachtig, op de technische dienst van dit bedrijf. Dat betekende dat er gerepareerd werd aan versterkers, draaitafels, cassettedecks en later ook cd spelers en TV-toestellen. Affiniteit met audio was er altijd al, maar in de loop der tijd begon de interesse zich wél te verdiepen.

Toen eind 2000 de zaak kon worden overgenomen, werd er ook meteen extra geinvesteerd in audioproducten. De afgelopen jaren raakte ook zoon Jan betrokken bij het bedrijf. Dat betekende nóg meer aandacht voor deze productgroep en een duidelijker koers voor wat betreft product- en merkkeuzes.

Inmiddels heeft de audio-afdeling onder zijn leiding opnieuw een metamorfose ondergaan. Vol overtuiging en geholpen door de prima ervaringen met deze merken, hebben we gekozen voor luidsprekers van Bowers & Wilkins en Q-Acoustics. Voor electronica kozen we voor de merken Rotel, Marantz, Denon, Yamaha, Bluesound en Pro-Ject. Sinds kort is daar nu het interlinkprogramma van AudioQuest aan toegevoegd. Ook de nieuwste active modellen van Q-Acoustic zijn inmiddels binnen, evenals de Formation producten van B&W.

Uiteraard richten we ons ook op de bovenkant van de Tv-markt. Wie een topkwaliteit AV-systeem wil samenstellen, kan bij ons ook terecht voor de betere toestellen van LG en Samsung, maar zeker ook voor de topmodellen van Sony en Pansonic. Onze top tv-lijn wordt vertegenwoordigd door de nieuwste tv's van Loewe. Een merk dat inmiddels ook serieus onderweg is met verbazend goed klinkende audio producten.

Wij zijn pas tevreden, als onze klant blij is met de aangeschafte producten. Daarvoor is oprechte interesse en aandacht nodig, om zo het beste advies te kunnen geven. Dat betekent soms óók, dat we eerst een huisbezoek moeten doen, om goed in beeld te krijgen welke mogelijkheden er zijn om het apparatuur optimaal te laten presteren. En vanuit een integere instelling, zoeken we daarbij altijd naar een optimale prijs/kwaliteistverhouding.

Onze technische dienst, komt ons ook in deze moderne tijden, nog steeds heel goed van pas. Het optimaal instellen van een draaitafel, het modificeren of aan passen van een versterker, het aanpassen of herstellen van diverse audio apparatuur, of het produceren van maatwerk interlinks; we kunnen het allemaal bij Expert Meppel.

MERK

EDITORS' CHOICE