Vacature: Store Manager bij HiFi Klubben Amsterdam

Redactie Hifi.nl | 17 januari 2022

HiFi Klubben, de Deense keten van audiospeciaalzaken, is alweer ruim 10 jaar ook in Nederland te vinden. Inmiddels bestaat het emperium in ons land uit 13 winkels (and counting), een webshop en een aparte afdeling voor projecten. Voor de Nederlandse 'flagship store' van de keten, in de Rijnstraat in Amsterdam, is HiFi Klubben op zoek naar een ervaren store manager (38 uur)

Store manager HiFi Klubben Amsterdam

Je bent verantwoordelijk voor een grote winkel van bijna 1000 m2, een bijbehorende significante omzet en een team van 13 vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Ook werk je nauw samen met de zelfstandig opererende HiFi Klubben Projecten afdeling en het Nederlandse deel van de webshop en klantenservice die beiden in hetzelfde pand huizen. Je bent een ambitieus en resultaatgericht persoon en je beschikt over overtuigingskracht, tact en inlevingsvermogen. Je bent competitief en je zet leiderschap en training in om je medewerkers te betrekken en motiveren.

Als store manager zorg je voor structuur en een kader waar binnen jouw medewerkers hun taak kunnen volbrengen. Jij neemt het voortouw en het is jouw verantwoordelijkheid dat de winkel professioneel gerund wordt. Met jouw ervaring en uitstraling laat je op de verkoopvloer zien hoe het moet (‘leading by example’) en daarmee lever je een belangrijk aandeel in de omzet van de winkel.

Een store manager van HiFi Klubben is een actief lid van het verkoopteam en besteedt meer tijd op de vloer dan achter een bureau. Je kunt je collega's coachen, prikkelen en ontwikkelen zodat ook zij klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Je voert beoordelings- en functioneringsgesprekken met elk van hen. Je hebt oog voor detail en zorgt ten allen tijden voor een tot in de puntjes verzorgde winkel waarin onze producten vakkundig, netjes en aantrekkelijk worden gepresenteerd.

Je bent ook de aangewezen persoon voor instore events en je bent niet bang het woord te voeren voor een groep mensen en producttrainingen of kippenveldemonstraties te geven.

Kijk voor de volledige vacature en meer informatie op de website van HiFi Klubben.


EDITORS' CHOICE