NIEUWSAudio-Life

Vacature: Operationeel medewerker bij Audio-Life en X-Fi Audio Import

Het team van Audio-Life en X-FI Audio Import in Buren is op zoek naar een collega, en wel in de vorm van een operationeel medewerker voor 16 tot 28 uur per week. 

"Ons audiobedrijf is al jaren succesvol in de verkoop van de mooiste en meest bijzondere audioapparatuur in de markt verkrijgbaar. Dat doen we met veel passie en plezier! Met ons kleine team zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor Audio-Life, onze winkel in het mooie Buren, en X-FI Audio Import."

X-FI is importeur van een aantal gerenommeerde merken zoals Furutech, Chord Electronics, Audio Note, Avantgarde Acoustic, Devore Fidelity en AVM. Onder Audio-Life vallen ook meerdere webshops, zoals de Furutech webshop en ook de webshop van Audio-Life zelf.

"Muziek is voor ons belangrijker dan apparatuur, maar goede apparatuur is voorwaardelijk om de muziek zó te laten klinken zoals wij denken dat het moet zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die zin heeft om een bijdrage te leveren aan de bedrijven en gezamenlijk met ons een stap wil maken in de goede richting. Als operationeel medewerker assisteer je de operationeel manager in diverse uitvoerende taken."

"We zoeken iemand met MBO werk- en denkniveau, liefst met aantoonbare affiniteit met ons product. Een aanpakker ook, die klantgericht is en mee wil denken in ons team."

De werkzaamheden bestaan uit:

Logistiek:

Het verzendklaar maken van bestellingen 
Bestellingen uitvoeren bij onze leveranciers en fabrikanten wereldwijd
Orders afleveren bij onze Nederlandse klanten 

Verder assisteer je de operationeel manager bij takken rondom:

Het aannemen en verwerken van orders
Beantwoorden van vragen over ons productportfolio aan onze klanten
Factureren van uitgaande bestellingen• Uitvoeren van backorders en bestellingen 

Marketing:

Uitvoeren van het advertentiebeleid
Bijhouden van de socials, zoals Instagram en Facebook
Assisteren bij het schrijven van productreviews, video content of nieuwsbrieven
Assisteren bij plaatsen van website content
Meedenken over en uitvoering geven aan het vergoten van de online zichtbaarheid, onder meer door goed gebruik te maken van SEO en SEA. 

"Voel je je aangesproken? Stuur ons dan een brief, bel of mail zodat we met elkaar in gesprek kunnen komen. We zien je reactie graag voor maandag 17 januari tegemoet." | Kijk voor contactinfo op audio-life.nl.


EDITORS' CHOICE