(Gesponsord artikel)NIEUWSAudio-Time

Finale uitverkoop Audio-Time Breda: laatste aanbiedingen

In januari van 2020, alweer twee jaar terug, schreven we dat Audio-Time in Breda haar deuren zou gaan sluiten. "Soms komt er een aanbieding of kans voorbij waarvan je weet dat je die niet zomaar kan laten lopen", zo vertelde eigenaar Erik-Jan Embregts ons. De oplettende lezer heeft wellicht gezien dat hij namelijk gevraagd werd om Brand manager te worden van GoldenEar onder de vleugels van de Quest Group, waar Jamie hem deze zomer trof om de nieuwe home cinema-ruimte aldaar te ontdekken.

Het assortiment van Audio-Time wordt sindsdien middels een stevige uitverkoop via de eigen website aangeboden. Fast forward naar nu – want er is natuurlijk een reden dat we dit opnieuw aankaarten – en we zijn bij de allerlaatste aanbiedingen aanbeland middels de 'finale uitverkooplijst' op de website en de tweedehands-rubriek op HIFI.NL.

Uitverkoop Audio-Time

Audio-Time is als winkel gestopt, maar nog wel (bijna) iedere donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur geopend voor service, reparatie, informatie en koffie. Check de website voor de agenda en het adres.

Daarnaast is zoals gezegd ook de 'finale uitverkooplijst' op de website verschenen, met stevige aanbiedingen op alles van bekabeling (oa AudioQuest, Furutech, MIT, NordOst), hoofdtelefoons (oa Audio Technica, Bowers & Wilkins, Grado en Meze), vinylaccessoires, draaitafelelementen tot plasmamonitoren en projectieschermen, en natuurlijk luidsprekers (oa Paradigm, Revox, Totem), streamers (oa Bluesound, 432EVO) en versterkers (oa Krell, Pro-Ject en Primare). Check de volledige lijst op audio-time.nl/uitverkoop.


EDITORS' CHOICE