NIEUWSStassen Hifi

Audio Note Show bij Stassen op zondag 14 november

Op zondag 14 november 2021 zal aanstaande zal het audiomerk Audio Note (UK) zijn rentree maken bij Stassen Hifi in Tegelen, voor een zeer uitzonderlijke presentatie. Peter Qvortrup en Darko Greguras zullen aanwezig zijn om een langverwachte en bovenal indrukwekkende combinatie te demonstreren. In een volledige Audio Note (UK) configuratie zullen bezoekers – voor de eerste keer buiten het Verenigd Koninkrijk – namelijk de CDT-Five Belt Drive Red Book CD Transport in combinatie met de MaXC DAC 5 te horen krijgen.

Deze producten herdefiniëren wat mogelijk werd geacht met de Red Book CD Transport en zijn het resultaat van meerdere jaren diepgaand onderzoek en ontwikkeling. Nu, in de laatste bètatestfase, vertegenwoordigen zij 'de nieuwe state of the art' in digitale audioreproductie.

Peter Qvortrup zal samen met een van zijn ontwerpers Darko Greguras uitleg geven over deze en andere nieuwe ontwikkelingen bij Audio Note (UK). Een Meishu Phono Tonmeister Silver 300B SET geïntegreerde versterker zal het hart van het systeem vormen en een paar AN/E-Spe HE/luidsprekers aansturen, voorzien van Audio Note’s eigen Reference Copper ISIS bekabeling.

Naast deze toonaangevende digitale bron, zal er ook een volledig analoog Audio Note (UK) systeem zijn, gebaseerd op de TT-Three draaitafel. Er zal daarnaast een tweede volledig Audio Note (UK) systeem zijn, bestaande uit producten van de meer betaalbare series, waaronder een CDT-Two/II in combinatie met een Cobra geïntegreerde versterker met een paar AN-J/LX Hemp-luidsprekers.

Audio Note

Alle Audio Note (UK) componenten bestaan in hun hart uit buizen. De ontwerpen zijn uitgekiend en staan bekend om hun intelligente lay-out en solide bouwkwaliteit. Audio Note valt op door een rijke en open klank die vrijwel geen enkel ander merk kan bieden. Het ervaren van een ultiem live-gevoel, gecombineerd met de hoogste resolutie maar met de focus geheel gericht op de muzikaliteit en muziekgenot; dat is waar Audio Note (UK) voor staat.

Audio Note is niet voor iedereen, maar veel liefhebbers willen niets anders meer. Het merk is bekend van topapparatuur als de Ongaku en de DAC 5, gezien als de beste versterker en DAC ter wereld. Audio Note biedt daarnaast ook zeer betaalbare componenten van hoog niveau, welke in hun veelzijdigheid ook nog uitzonderlijk goed te combineren zijn in andere configuraties. De echte Audio Note-magie wordt natuurlijk vooral beleefd met een compleet Audio Note systeem.

Audio Note Show: aanmelden

Het aantal beschikbare plaatsen is zeer beperkt. Wilt u een van deze unieke sessies bijwonen? Stuur dan snel een email naar stassen@stassen.nl

De sessies vinden (verdeeld over verschillende luisterruimtes) plaats op zondag 14 november van 10:00 tot 12:00 uur, 13:00 tot 15:00 uur en 16:00 tot 18:00 uur. | www.stassen.nl

MERK

EDITORS' CHOICE