Vacatures bij Audio TV Centrum: verkoop- en installatieteam

Audio TV Centrum, al meer dan vier decennia dé specialist op gebied van audio & televisie, is stevig aan het groeien. Multiroom toepassingen, thuisbioscopen, maatwerk audio/video meubels, beamers/projectoren, videowalls en nog veel meer. En dat sinds kort op een nieuw adres, iets verderop aan de welbekende Geldropseweg in Eindhoven. De speciaalzaak heeft momenteel twee actuele vacatures, die we graag delen.

Vacature: medewerker installatieteam

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek en heb je affiniteit met audioapparatuur & televisies? Weet jij hoe om te gaan met een moderne router/thuisnetwerk? En vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan? Dan ben jij mogelijk de nieuwe installatiemonteur van Audio TV Centrum!

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan uit het installeren van de bij ons aangekochte zaken. Hoogwaardige audioset’s, televisies, meubels en nog veel meer! Klanten verwachten dat hun nieuwe set snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, met de nodige uitleg en waar nodig probleemoplossend vermogen. Van een eenvoudige televisie & soundbar tot aan het inrichten en aansluiten van een complete thuisbioscoop. Het team heeft dan ook iemand nodig die zelfstandig kan werken, twee rechterhanden heeft & verstand heeft van de moderne audioapparatuur en televisies, of dit snel wil leren. Bij Audio TV Centrum werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast werk ook van gezelligheid houden.

--> Lees meer op de website van Audio TV Centrum

Vacature: medewerker verkoopteam

Heb jij ervaring in de verkoop en affiniteit met muziek, techniek en de producten die wij verkopen? Maak dan van je hobby je werk! De hele dag met de fraaiste hifiproducten werken is dan een groot deel van je dagelijkse werk.

Wat ga je doen?
Directe ervaring in de branche is geen vereiste. Als jij relevante ervaring hebt in de verkoop, dan gaan je collega's ervoor zorgen dat je alles leert over de producten die wij verkopen. Bij Audio TV Centrum hanteren ze een hoge mate van servicegerichtheid en daar hechten ze bovendien enorm veel waarde aan. Het is dus belangrijk dat jij een servicegerichte instelling hebt met de juiste commerciële inslag. Je bent dus niet verlegen en een gastvrije instelling is iets wat bij jou natuurlijk gaat.

--> Lees meer op de website van Audio TV Centrum

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Roel van Nunspeet, tel 040-2111865 of via e-mail info@audiotvcentrum.nl. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. de betreffende vacature, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten ze jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.


EDITORS' CHOICE