NIEUWSAudio-Life

Vacature: Operationeel Manager bij Audio-Life en X-Fi Audio Import

Redactie Hifi.nl | 23 augustus 2021

Gezocht: operationeel manager voor zowel audiospeciaalzaak Audio-Life als het importeurschap van X-FI Audio Import. De verdeling van die dubbelrol zal voor zo'n 30 tot 45 procent bij Audio-Life zijn, met het leeuwendeel van de functie (55 tot 70 procent) bij X-FI. 

Vacature

"Ons audiobedrijf is al jaren succesvol in de verkoop van de mooiste en meest bijzondere audio-apparatuur in de markt. Dat doen we al jaren met ongelooflijk veel passie en plezier! Met ons kleine team zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor Audio-Life, onze winkel in het mooie Buren en X-FI Audio Import. X-FI is importeur van een aantal gerenommeerde merken zoals Furutech, Chord Electronics, Audio Note, Avantgarde Acoustic, Devore Fidelity en AVM. Wij vinden muziek belangrijker dan apparatuur, maar goede apparatuur is voorwaardelijk om de muziek zó te laten klinken zoals wij denken dat het moet zijn. Analoog, met middengebied en natuurlijke klankkleuren. Onder Audio-Life vallen daarnaast ook meerdere webshops, waaronder bijvoorbeeld de Furutechwebshop."

"Wij zijn op zoek naar iemand die zin heeft om een bijdrage te leveren aan de bedrijven en gezamenlijk met ons een stap wil maken in de goede richting. Wij bieden een krachtig en inhoudelijke baan, waarbij focus op onze klanten en de integrale kwaliteit van datgene dat we doen naar een hoger plan wordt getrokken. We zoeken een ondernemende adviseur die in overleg met ons een aantal taken gaat uitvoeren voor beide bedrijven."

Kijk voor meer informatie en de contactmogelijkheden op de website van Audio-Life.


EDITORS' CHOICE