Vacature: medewerker buitendienst bij Monitor Audio Nederland

Redactie Hifi.nl | 09 juli 2021 | Monitor Audio

Funtie is reeds ingevuld:

Monitor Audio Nederland, importeur van -uiteraard- Monitor Audio, maar ook audiomerken zoals Roksan en Transrotor, is per direct op zoek naar een medewerker voor de buitendienst.

Wat betekent dat? Een commercieel ingestelde medewerker die bereid is kilometers te maken, de talen Nederlands en Engels goed beheerst (Frans is een plus), en zowel kennis heeft van als interesse in de betere hifi-producten, waaronder luidsprekers, elektronica, platenspelers en high-end bekabeling.

De medewerker buitendienst onderhoudt het contact met de dealers in Nederland en België, maakt planningen en korte verslagen van de bezoeken. Je helpt met het organiseren/opbouw/meewerken/afbreken van shows, ook in de weekenden indien van toepassing. Je zoekt actief naar nieuwe verkooppunten, wat zowel winkels als installatiebedrijven (Custom Install) kunnen zijn. Ook denk je actief mee met de strategie van het bedrijf: zorgen dat de gevoerde producten goed vertegenwoordigd zijn bij het dealernetwerk. Tot slot kun je zowel commerciële als technische ondersteuning bieden waar nodig en alert zijn op nieuwe mogelijkheden in een snel veranderende markt.

Wil je weten wat de baan nog meer inhoudt, en wat Monitor Audio NL daar tegenover zet? Lees dan verder.


EDITORS' CHOICE