NIEUWSSonus faber

Sonus faber prijslijst juli 2021

Een dienstmededeling van distributeur Fine Sounds Benelux, die we bij dezen graag delen, met de nieuwe prijslijsten voor alle modellen van Sonus faber.

Terwijl de zomer warmer wordt in Vicenza, warmt ook onze toeleveringsketen op. Ik ben er zeker van dat u allemaal inflatiedruk in uw markten ziet, en voor op al onze grondstoffen ervaren we aanzienlijke kostenstijgingen van onze leveranciers. Daardoor zijn we nu genoodzaakt om een ??deel van onze advies verkoopprijzen aan te passen. Bijgaand vindt u de nieuwe Sonus faber prijslijst July 2021, die per onmiddellijk ingang geldig is voor nieuwe bestellingen.

Alle bestaande bestellingen (bevestigd tot 6 juli) worden gehonoreerd op het vorige prijsniveau. Dus u heeft nog tot aanstaande zondag om in te kopen tegen het huidige bedrag.

We hebben er hard aan gewerkt om de verhogingen te beperken tot de hogere collecties. We willen het sterke momentum dat jullie allemaal in de markt voor deze lijnen hebben gegenereerd, voortzetten. Zo blijven de prijzen voor de collecties Lumina, Sonetto, Gravis (uitzondering Gravis 6) en Palladio ongewijzigd.

Ondertussen zullen we de waarde propositie van Sonus faber aan onze eindklanten verbeteren door premium garantievoorwaarden aan te bieden. Onze standaard internationale garantie is 5 jaar vanaf de aankoopdatum van de klant. Vanaf 1 juli biedt Sonus faber ook uitgebreide garanties voor elk producttype:

  • Passieve luidsprekers: verlengd van 5 jaar tot in totaal 8 jaar
  • Actieve luidsprekers (subwoofers, draadloze luidsprekers): verlengd van 2 jaar tot in totaal 3 jaar
  • Palladio – In-Wall / In-Ceiling luidsprekers: verlengd tot levenslange garantie

De volgende voorwaarden zijn van toepassing om deze premium garantieverlenging te ontvangen:

  • De huidige standaard garantievoorwaarden zijn van toepassing.
  • De eindklant moet de producten binnen 30 dagen na aankoop registreren op de Sonus faber-website en de informatie verstrekken op het online formulier om een certificaatnummer voor garantieverlenging te krijgen.
  • De verlengde garantie is niet overdraagbaar. Alleen de eerste eigenaar profiteert van de verlengde garantie.

MERK

EDITORS' CHOICE