NIEUWSFurutech

Winnen: de Furutech Power Guard stroomkabel van X-Fi Audio Import

Redactie Hifi.nl | 20 mei 2021 | Furutech

We krijgen nog altijd veel reacties over de HIFI.NL Weggeefweken van april en begin mei. Helaas moeten we dan steeds mededelen dat de actie inmiddels gesloten is, maar vandaag is er ook goed nieuws: het team van X-Fi Audio Import reageerde namelijk op datzelfde berichtje met de opmerking; 'Hey, anders doen wij nóg een keer mee?' Met andere woorden, je kunt via deze pagina nog een keer kans maken op de fraaie Furutech Power Guard stroomkabel met ingebouwde EMI-filter ter beschikking gekregen. Een geweldige stroomfilter voor al je apparatuur, digitaal of analoog.

Furutech Power Guard

De Furutech Power Guard is een stroomkabel met een ingebouwde en in eigen huis ontwikkelde EMI-filter. De Power Guard maakt gebruik van speciale Rhodium filterende IEC-connectoren en PC-Triple-C geleiders voor het allerbeste signaal en consistentie. Gebruik deze stroomkabel bijvoorbeeld op je digitale apparatuur om te zorgen dat de interne elektronica niet lijdt onder de EMI van andere apparatuur.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze serieuze audiokabel? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De toelichting mag je leeg laten, maar laat ons ook gerust weten waarom jij deze Furutech moet winnen! Deze actie loopt tot en met zondag 30 mei aanstaande.

Het deelnameformulier is gesloten, de winnaar is op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE