NIEUWS

HIFI.NL Beste Lezer Award

Rob Nijman | 07 mei 2021

Mijl-paal (de; m; meervoud: mijlpalen); belangrijke gebeurtenis in een mensenleven, in de geschiedenis: een mijlpaal bereiken; een jubileum vieren.

Vanmorgen verscheen van de hand van Eric Beeckmans de review van de Sony XR-65A90J. De URL van die review bevatte, naast al die fraaie cijfers en letters die we van de Japanse elektronicagigant gewend zijn, ook 'artikel/29999/'. En dat deed op de redactie een lampje branden, want dat betekent dat dit bericht, het artikel dat u nu leest, onze 30.000ste publicatie is. 30.000(!). DERTIG-DUIZEND

Dat zijn, sinds de oprichting in september 1999, ongeveer 1.395 artikelen per jaar. 116 nieuwsberichten, reviews en achtergronden per maand. Zo'n 3,8 items per dag. Iedere dag. En dat allemaal omdat een enorm trouw lezerspubliek ons na al die jaren nog steeds in grote getalen weet te vinden. Daarom reiken we vandaag, met veel plezier en de nodige weekendvoorpret, de HIFI.NL Beste Lezer Award uit. Aan U. Aan U allemaal. 

Vanuit de voltallige redactie willen we U, de lezer, graag hartelijk bedanken. Op naar de volgende 30.000!

PS: blijft u inderdaad nóg eens 30.000 nieuwe artikelen bij ons, dan belooft uw hoofdredacteur plechtig om photoshop voortaan weer aan de professionals over te laten. 


EDITORS' CHOICE