Vacatures HOBO hifi Den Haag: fulltime verkoopmedewerker

Redactie Hifi.nl | 03 mei 2021

Heb jij ervaring in onze branche en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want HOBO hifi in Den Haag heeft een aantal actuele vacatures. Zo is de speciaalzaak onder meer op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker. 

HOBO hifi vacature: fulltime verkoopmedewerker Den Haag

Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen van de vestiging.

"Bij HOBO hifi hanteren we een hoge mate van servicegerichtheid waar wij als organisatie enorm veel waarde aan hechten. Je begeleidt samen met jouw collega klanten bij het maken van hun keuzes en zorgt voor een perfecte afwikkeling van die aankoop. Jouw belangrijkste taak is om de klanten die de winkel bezoeken te begeleiden bij hun aankoop. Zij komen immers naar HOBO hifi om samen met jou het juiste audiosysteem uit te zoeken. Of het nu gaat om een platenspeler of om een complete thuisbioscoop, jij inventariseert de behoefte en zorgt ervoor dat de klant de juiste aankoop doet. Voor een demonstratie aan huis of advies bij de technisch complexere systemen komen we ook bij de klanten op locatie."

Binnen deze functie horen ook andere werkzaamheden zoals het verwerken van de goederenstroom en het onderhouden van de winkelpresentaties. Bekijk de hele vacature hier.

Kijk voor het volledige overzicht van vacatures bij HOBO hifi op hobo.nl/vacatures.


EDITORS' CHOICE