NIEUWSAudioQuest

HIFI.NL Weggeefactie: AudioQuest PowerQuest 2

Redactie Hifi.nl | 25 april 2021 | AudioQuest

De derde en laatste, maar zeker niet minste prijs van AudioQuest deze week: de PowerQuest 2 ter waarde van 249 euro.

AudioQuest PowerQuest 2

Laten we bij het begin beginnen: wat is een powerconditioner, en waarom heb je het nodig? 

Voor sommigen is een stroomconditioner slechts een apparaat dat voldoende stopcontacten biedt voor het hele audio- / videosysteem en tegelijkertijd de aangesloten apparaten beschermt tegen elektrische stormen en bedradingsfouten. Maar voor de veeleisende luisteraar kunnen veel stroomconditioners een audio- / videosysteem veel slechter laten presteren.

Ja, een huis of gebouw kan gedimde lichten hebben, en de AC-sinusgolf van de nutsvoorzieningen is altijd verre van perfect. Als het echter om inkomend vermogen gaat, zijn er twee redenen waarom een ??audio- / videosysteem niet optimaal presteert:

  1. de stroompieken die de vermogensversterker voeden, zijn gecomprimeerd;
  2. de steeds toenemende niveaus van radio- frequentieruis maskeren (bedekken) het lage niveau van het systeem signaal inhoud.

In vergelijking met een PowerQuest, en een eenvoudige stekkerblok kan tot een derde van de lage audio-informatie verliezen die veel van de harmonischen, beeldvorming, hoge frequenties en de grip van een opname bevat - en als die informatie eenmaal verdwenen is, is deze voor altijd verdwenen.

Meer weten? Lees dan onze uitgebreide review van de AudioQuest PowerQuest 2 en 3.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de AudioQuest PowerQuest 2? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met vrijdag 30 april aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE