NIEUWSPurecable

HIFI.NL Weggeefactie: Purecable netMSTR netwerkkabel

Redactie Hifi.nl | 14 april 2021 | Purecable

Na een aantal dagen met bluetooth speakers duiken we vandaag voor de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL in de wereld van audiokabels met deze Purecable netMSTR netwerkkabel, een high-end model uit de Master Series.  

Purecable netMSTR netwerkkabel

In de Master Series van Purecable bevinden zich een viertal high-end audiokabels. Waarvan één netwerkkabel, de netMSTR. Deze kabel is bedoeld als laatste kabel van switch naar streamer/end-point.

De kabel is opgebouwd uit vier solide PC-TripleC koper aderparen. Deze unieke kopersoort wordt specifiek vervaardigd voor audiotoepassingen en is de meest hoogwaardige kopersoort op de markt.

De netMSTR wordt afgeschermd van invloeden van buitenaf door een koperfolie. Het gebruik van aluminiumfolie kan de tonale eigenschappen beïnvloeden, koperfolie heeft deze nadelige eigenschap niet. De afscherming is standaard aan één zijde afgemonteerd. Deze zijde wordt aangesloten aan het apparaat welke van randaarde is voorzien. De buitenmantel is op basis van een fluorkoolstofhars (fluorocarbon resin) en geeft een maximale bescherming en flexibiliteit. De netMSTR is voorzien van hoogwaardige Telegartner RJ45.

De netMST heeft een lengte van 75 centimeter en een adviesprijs van 524 euro.  

Specificaties

  • high-purity solid PC-TripleC koper
  • hoge kwaliteit afgeschermde Telegartner RJ45 connector
  • alle contacten behandeld met nano-enhancer vloeistof
  • 1000Mb kabel
  • koperfolie afscherming
  • fluorocarbon resin

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze high-end netwerkkabel? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met zondag 18 april aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!


EDITORS' CHOICE