High-end beleving thuis met de Goldmund lockdown sessions van PUUR

Redactie Hifi.nl | 26 januari 2021 | Goldmund

Vanwege de verlengde lockdown is ook de showroom van PUUR audio, video & domotica voorlopig nog gesloten. Normaal presenteert het bedrijf er diverse high-end audio-installaties en zijn en regelmatig bijzondere demo-events, die in deze periode uiteraard niet mogelijk zijn. Daar is nu tijdelijk een creatieve oplossing voor. Robert Brijde, mede-eigenaar van het bedrijf: “We horen van veel mensen die door de lockdown noodgedwongen thuis zitten dat juist nu muziek heel belangrijk voor ze is, en dat willen we graag mogelijk maken.”

Liefhebbers van muziek en high-end audio kunnen daarom vanaf nu tijdelijk een selectie van iconische producten van het Zwitserse high-end merk Goldmund in eigen huis halen voor een thuisdemo. Robert: “Je kunt lang praten over hoe goed de producten van Goldmund zijn, maar we willen mensen dat liever zelf laten beleven. Nu een showroombezoek voorlopig niet mogelijk is, kunnen we op deze manier mensen de gelegenheid bieden om in hun eigen omgeving de fabelachtige producten van Goldmund in alle rust te ervaren.” 

Mensen die interesse hebben in een thuisdemo kunnen kiezen uit de Goldmund Telos 7 NextGen of Telos 590 NextGen II geïntegreerde versterkers incl. DAC, of de Metis Mk II actieve draadloze luidsprekers. 

Kijk voor meer informatie over de Goldmund lockdown sessions op de website: puuravd.com/events/thuisdemo.

MERK

EDITORS' CHOICE