NIEUWSAudio-Life

G.I.P.-show bij Audio-Life

We hadden de Audio-Life audioshow rond de Homage-lijn van Sonus faber op 13 en 14 november al in de agenda staan, maar daar kunnen we nu een weekend eerder een tweede event aan toevoegen. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november ben je namelijk welkom in Buren voor Private Listening Sessions rond de bijzondere luidsprekers van G.I.P. Laboratory. 

De imposante G.I.P. weergevers, inclusief de befaamde 597 tweeter, zullen aangestuurd worden door de Zanden 6000 geïntegreerde versterkers. Tevens zijn de LAB12 DACF en Weis DAC 501 met de xodos reference streamer van de partij. Je kunt op beide dagen een tijdsblok kiezen van 10-12, 12-14 en 14-16 uur. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op www.audio-life.nl/private-sessions-g-i-p-show.

Als kers op de taart heeft Audio-Life een mooie primeur in huis: Wilking draaitafels! Een product van eigen bodem. "Prachtig gebouwd en echt een muzikaal beest." Die opstelling wordt gecompleteerd met een Audio Note I/O element en Audio Note step-up 9. Sessies zijn in groepjes van maximaal 3 personen.

EDITORS' CHOICE