Praalder Private Demo's: 20 en 22 november

Redactie Hifi.nl | 16 november 2020

Ondanks alles in deze bijzondere tijd is luisteren naar muziek niets veranderd, zo vindt het team bij Praalder. "Sterker, veel van onze klanten geven aan momenteel zoveel thuis te zijn dat luisteren naar muziek een belangrijke onderbreking is van het thuiswerken en het hoofd op welkome wijze even leeg maakt tussen de geplande video-calls door. Daardoor neemt muziek veelal een nog belangrijke plek in, in ons dagelijks bestaan. Is het wellicht tijd voor vervanging van uw hifi door een betere set?" Bij Praalder laten ze je graag beleven wat er mogelijk is met enkele hoogwaardige producten uit het eigen assortiment.

Coronaproof private demo

"Wij organiseren demonstraties, geheel corona-proof, in drie verschillende ruimten waarbij slechts 6 tot 8 stoelen per ruimte beschikbaar zijn met meer dan 2 meter onderlinge afstand. Hierdoor zijn we genoodzaakt de sessies te beperken tot tijdsblokken van één uur per demo. Bij binnenkomst ontvangt u de enige, unieke Praalder mondkap, handreiniger en tussen de demo’s door worden de stoelen en ruimten gedesinfecteerd."

In Luisteropstelling 1 zal Paul Hattink van Accuphase Nederland de presentatie op beide dagen verzorgen. In Luisteropstelling 2 is Johan Coorg op vrijdag 20 november aanwezig voor alle ins- & outs van KEF.

Luisteropstelling 1:
Accuphase E-800 ge√Įntegreerde versterker en Bowers & Wilkins speakersysteem
AudioQuest bekabeling

Luisteropstelling 2:
Hegel H-390 ge√Įntegreerde versterker op KEF Reference 3 speakersysteem
AudioQuest bekabeling

Luisteropstelling 3:
Michi ge√Įntegreerde versterker op Dynaudio Confidence/Contour speakersysteem
AudioQuest bekabeling

Wanneer?

Vrijdag 20 november van 10.00-17.00u in tijdsblokken van één uur per demo
Zondag 22 november van 10.00-17.00u in tijdsblokken van één uur per demo

Praalder Audio/Video Center
Theresiastraat 151 t/m 161
2593 AG Den Haag

Reserveren is verplicht en gereserveerde tijdsblokken kunnen helaas niet worden gewijzigd. Je kunt via de volgende link eenvoudig een plekje veiligstellen: www.praalder.nl/privatedemo.*

*Mochten de maatregelen van de overheid inzake Covid19 ook een ‚Äúprivate demo‚ÄĚ met een beperkt aantal personen eveneens gaan uitsluiten, dan is uiteraard ook Praalder helaas genoodzaakt het initiatief te cancellen.


EDITORS' CHOICE