ARTIKEL

PUUR presents Quarantracks - muziek verzameld tijdens de lockdown

PUURavd in Oostzaan houdt het tempo er lekker in qua audioshows in het weekend. Op zaterdag 25 juli aanstaande ben je alweer welkom voor het volgende event: Quarantracks.

"Tijdens de eerste weken van de lockdown was muziek voor ons, nog meer dan anders, een belangrijke bron van steun, hoop en inspiratie in onzekere tijden. De playlist die daaruit ontstond willen wij heel graag met jullie delen op zaterdag 25 juli aanstaande. Van singer-songwriter tot techno en van hip-hop tot jazz, reken op een middag die je nog lang zal bijblijven!"

"Wij draaien in onze grote ruimte met het actieve, ultra high-end wireless Goldmund PRANA systeem, en de Silent Angel Rhein Z1 ROON Server met Bonn N8 netwerk-switch. 

Vanwege de opbouw en lengte van de playlist is er dit keer slechts één sessie, van 12.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en uiteraard zijn er zoals gewoonlijk heerlijke hapjes en drankjes.  Om voldoende afstand te kunnen garanderen is er slechts plaats voor 15 personen, dus wees er snel bij!"

Aanmelden kan via puuravd.com/events/quarantracks.


EDITORS' CHOICE